Inle Lake, Inle Lake View

Myanmar

Alle kamers vanuit dit bijzonder leuke en kleinschalige meerresort hebben uitzicht op het meer. Geen huisjes op palen hier, zoals bij veel accommodaties aan het meer, maar mooie kamers verdeeld over de begane grond en de tweede verdieping. Het hotel besteedt veel aandacht aan het milieu en aan uw persoonlijke gezondheid: ze zuiveren hun water, ze verbouwen hun groente, ze hebben een eigen boerderij in de bergen en bakken al hun deegwaren en brood zelf.

Locatie

Het hotel ligt op het vasteland aan de westoever. Het ligt op nog geen minuut lopen van het Inle Lake en alle kamers hebben uitzicht op het meer. Het resort ligt in een dorpje en naast een pagode. Leuk om een wandelingetje in de omgeving te maken. Er zijn geen restaurants of winkeltjes in de omgeving. Zowel met de auto (1 uur rijden vanaf de luchthaven van Heho) als met de boot is het resort te bereiken. Nyaung Shwe ligt op 25 minuten rijden.

Accommodatie

Het boutiqueresort is kleinschalig, er zijn slechts 40 kamers.
De kamers zijn verdeeld over 3 wooneenheden, ieder met twee verdiepingen.

 

Geen van de kamertypes heeft een airconditioning/verwarming, maar deze zijn in draagbare uitvoering op verzoek te plaatsen. In alle kamers is veel gebruik gemaakt van lokale materialen ter decoratie: houtsnijwerk, behang van geschept papier, bloemen en parasols.
De faciliteiten die u in de kamer aantreft, zijn een televisie, een ventilator, kluisje, minibar en föhn. De badkamers hebben een bad met douche erboven. De badkamers op de bovenverdieping zijn wat kleiner. In elke kamer staan ook twee stoelen en een tafeltje. De kamers hebben geen airco, maar een fan. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).

Kamertypen:

 

 • Deluxe room: beneden

 

 • Deluxe room: 2de verdieping

 

Deze kamers zijn exact gelijk. Ze zijn verdeeld over twee wooneenheden met in ieder 'gebouw' 5 kamers op de begane grond en 5 kamers op de 2e verdieping. Heel leuk van de kamers op de begane grond is de tuin die erbij hoort. Beiden hebben in ieder geval een terras dan wel een balkon met twee stoelen.
De kamers beneden zijn iets goedkoper dan die op de verdieping erboven (beter uitzicht).


 

 • Junior suite: beneden

 

 • Junior suite: 2de verdieping

 

Ook deze kamers zijn gelijk, beneden is iets goedkoper dan op de verdieping erboven (beter uitzicht).
Ze zijn in chaletvorm, ieder met 2 kamers boven en 2 kamers beneden. Allen hebben uiteraard lakeview. Ze zijn groter dan de deluxe kamers en prachtig gesitueerd in de tuin. Ook is er een verschil in de badkamer: groter en er is een schitterend verzonken bad en een afgescheiden douche.


 

 • Lake Side Villa rooms: dit zijn de meest luxe, er zijn er slechts 2 van. Deze liggen het dichtst bij het water. Ze zijn ontzettend mooi ingericht en hebben een ruime zithoek en grote badkamer en tuin.

 

 • Family room: qua grootte net zo ruim als de Lake Side villas en ook gelegen in de tuin. De badkamers zijn wel minder luxe en er staat een extra bed in de kamer.
Voorzieningen
 • Restaurant
 • Zwembad (verwarmd)
 • Souvenirwinkeltje
 • Fietsverhuur
 • Spa
 • Wifi
 • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën