Hotels in Inle Lake

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Inle Lake. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Inle Lake? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Inle Lake, Amata Garden hotel

Een modern hotel wat in 2014 is geopend. Erg leuk zijn de kleurrijke schilderijen die in elke kamer terug te vinden zijn. 

Inle Lake, Ann Heritage

Dit middenklasse hotel bestaat uit houten huisjes op palen, via loopbruggen bereikbaar. Het is geen luxe maar de kamers zijn keurig en leuk opgezet.

Inle lake, Aureum Inle Resort & Spa

Een verblijf in dit schitterende boutique-resort betekent: verwennerij en genieten. Vrij uniek in dit gebied is het zwembad, u kijkt zo op het meer.

Inle Lake, Inle Garden Hotel

Een zeer prettig middenklasse hotel aan de oever van het Inle Lake gelegen. Wat zo leuk is dat alle 46 kamers lake view hebben. 

Inle Lake, Inle Khaung Daing Resort

Alle cottages, suites en andere kamers zijn geheel van hout opgetrokken, zowel van buiten als van binnen, evenals de andere gebouwen.

Inle Lake, Inle Lake View

Alle kamers vanuit dit bijzonder leuke en kleinschalige meerresort hebben uitzicht op het meer. Geen huisjes op palen hier, zoals bij veel accommodaties aan het meer.

Inle Lake, Inle Princess Resort

Een prachtig en kleinschalig boutique-resort, direct gelegen aan het Inle Lake. Dit hotel behoort wel tot de mooiste accommodaties van het gebied.

Inle Lake, Inle Resort

Wat een fotogeniek plaatje levert dit hotel op als u aan komt varen over het Inle Lake. Rondom een vijver staan huisjes op palen. Dit hotel is heerlijk om 3 à 4 nachten te verblijven.

Inle Lake, Myanmar Treasure Resort

Helemaal passend bij de omgeving zijn deze lieflijke bungalowtjes die op palen in het water staan. Een deel heeft een fantastisch uitzicht over het Inle Lake.

Inle lake, Novotel Inle Lake

De lobby is prachtig en geheel van glas, waardoor u een mooi uitzicht heeft over het hotelterrein en het meer erachter.

Inle lake, Paradise Inle Resort

Het woord ‘resort’ is niet geheel van toepassing op dit eenvoudige, maar verder prima hotel op het Inle meer.

Inle Lake, Pristine Lotus Spa Resort

Wat een mooi boutiqueresort! In de prachtig aangelegde tuin zijn 50 vrijstaande villa's gelegen. Ze zijn zeer opvallend: de gepleisterde muren zijn rood/roodbruin geschilderd.

DSC_4309
Michelle Gingnagel
Myanmar is nog zo authentiek, dus voelt u zich tot dit land aangetrokken, dan kan ik het alleen maar aanbevelen. Ik help u graag met uw reis.
Contact met Michelle
Renee2
Renée Bulthuis
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.