Hsipaw, Mr. Charles Hotel

Myanmar

Een net hotel, in het dorp gelegen. Belangrijk: het bestaat uit twee gedeelten: Hotel en Guesthouse. Het guesthouse boeken we nooit, kan echt niet. Het hotel is acceptabel, het is in ieder geval schoon. Maar er rammelt van alles (douchewater dat door de hele badkamer stroomt omdat het putje aan de overkant zit, dat soort dingen). Accepteer het zoals het is, dan valt het wellicht nog mee.

Locatie

Het hotel ligt middenin het roezige en rommelige stadje.

Accommodatie

Het Mr. Charles Hotel (dus NIET het guesthouse, boeken we beslist niet!) telt 30 kamers, verdeeld over 3 verdiepingen, hoewel er wel bijgebouwd wordt, de zaken gaan goed.

De inrichting is sober, een beetje bij elkaar geharkt. U moet het niet erg vinden om u af en toe te behelpen (tja, wat bedoelen we daarmee: lichtknopjes die op de gekste plekken zitten, onlogisch/ het badkamerverhaal hierboven/ vanuit sommige kamers heel beperkt zicht (muur op een meter afstand)/

 

Kamertypen:

* Superior rooms: Een beetje kleine kamer, maar het kan wel; de badkamer heeft douche en toilet, naast een wastafel uiteraard.

* Deluxe rooms: Een ruimere kamer, er zit nog een stukje extra aan vast waar 2 stoelen en een tafeltje staan. Verder hetzelfde. In principe boeken we dit kamertype, omdat het prijsverschil met superior niet groot is.

* Junior Suites: Alles is hetzelfde als bovenstaande kamertypen, alleen groter.

 

Voorzieningen

Er is een eenvoudig ontbijtrestaurantHet hotel verwijst naar het restaurant Mr. Food. Het ontbijt is best redelijk, niet veel keuze, maar goed (eieren, brood en jam).

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.