Nyaung Shwe, Hotel Brilliant

Myanmar

Een leuk en sfeervol hotel. Voor wie wat meer van rust houdt en niet midden in het centrum wilt zitten is dit zeker een aanrader.

Locatie

Hotel Briljant ligt wat verder van het centrum vandaan, op ongeveer tien minuten fietsen. Het hotel biedt gratis fietsen aan om naar het stadje te rijden. Tegenover het hotel zit een Birmees restaurant.

Accommodatie

Het hotel heeft 21 kamers, die gelegen zijn in een mooi aangelegde tuin. Vooraan in de tuin liggen de suite villas en deluxe bungalows. Achterin staat een gebouw met drie verdiepingen, hierin liggen de deluxe building kamers. Op de bovenste verdieping is een mooi dakterras.
Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room)

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: hier zijn 12 kamers van. De kamers zijn ruim en erg kaal, waardoor het wat saai aandoet. In sommige kamers staat een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. De badkamer heeft alleen een douche en er is een apart toilet.

 

  • Deluxe bungalow: zijn per twee geschakeld en er zijn er slechts zes van. De kamers zijn ruimer en hebben meer sfeer, omdat er veel gebruik wordt gemaakt van houtsnijwerken. Door de vele ramen is het ook lekker licht binnen. De badkamers hebben een bad en een douche.

 

  • Suite Villa: Hier zijn er drie van. Deze kamers zijn losstaand en hebben een grote keuken met een tweepersoonseettafel. De kamers hebben een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. Ook hier zijn mooie houtsnijwerken en, erg leuk, het bovenste deel van het raam is gekleurd, lijkt een beetje op glas in lood.

.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.