Kalaw, Hill Top Villa

Myanmar

De naam Hill Top Villa is goed gekozen. De weg naar dit hotel kronkelt naar boven. Het uitzicht is prachtig en het hotel oogt gemoedelijk met houten huisjes met rode dakpannen. De huisjes staan op terrassen van verschillende hoogtes, zodat iedereen vanaf het terras van het mooie uitzicht kan genieten. Tussen de terrassen liggen prachtige tuintjes. Zo leuk om de bloemen en planten die wij in de vensterbank hebben staan, hier buiten te zien groeien! Kortom: een prima middenklasse hotel.

Locatie

Het hotel ligt buiten het centrum van Kalaw op een heuvel. U heeft hier uitzicht over het stadje Kalaw en de wijde omgeving. Er is een Sunset View Terrace waar je kunt genieten van dit uitzicht. Er zijn geen winkeltjes of restaurantjes op loopafstand. 

Accommodatie

In totaal zijn er 44 kamers. De kamers zijn allemaal gevestigd in bungalows. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room).
 
Kamertypen:

 

  • Er zijn 40 suites. De kamers zijn niet heel groot, maar met bed (double of twin), een bureautje met stoel, een tafeltje met twee stoelen en als heel leuk detail een open haard. Als u in de winter (van november tot februari) reist, kan het ’s avonds koud zijn en dan mag de open haard ook daadwerkelijk aangestoken worden. Een airco hebben de kamers niet, maar dat is ook niet nodig. Er zijn een televisie en een minibar op de kamers. De badkamer is wat verouderd. Er is een bad met een douchekop erboven. Ook hangt er een föhn. Voor iedere bungalow is een veranda met twee stoeltjes.

 

 

  • Daarnaast zijn er nog 4 familiekamers, die onderverdeeld worden in familiekamers voor 4 en 5 personen:

 

4 personen: grote ruime gelijkvloerse kamer met 4 bedden. Er is 1 badkamer.

5 personen: op de begane grond staan 3 eenpersoonsbedden en op de 1e verdieping staat een tweepersoonsbed. Er zijn 2 badkamers. Er zijn voldoende stoelen en ook hier is een veranda.

 

 

 

Voorzieningen
  • Restaurant met bar
  • Er is geen zwembad
  • Kluisjes bij de receptie
  • Wifi
  • Klein winkeltje
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën