Kalaw, Dream Mountain Resort

Myanmar

Eén van de weinige hotels in Kalaw die gelegen is in de heuvels maar wel op loopafstand van het gezellige centrum ligt. Een heerlijke locatie voor uw verblijf in Kalaw. Het woord ‘resort’ is niet echt van toepassing voor dit hotel.

Locatie

Net buiten het centrum van Kalaw op een heuvel. Vanuit de tuin heeft u een mooi uitzicht op de omgeving. Op 15 minuten lopen ligt het centrum waar u verschillende restaurants en winkels kunt vinden.

Accommodatie

Het hotel heeft 38 kamers, allen gelegen in één gebouw met 4 verdiepingen. Er zijn deluxe kamers en suites. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, minibar, kluisje en een föhn. Zowel de deluxe kamers als de suites hebben verschillende afmetingen, bijna geen één kamer is gelijk. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: deze zijn gelegen op de 4e verdieping en op de begane grond aan de achterkant. De kamers zijn allemaal ruim (de één iets ruimer dan de ander) en zijn afgewerkt met dennenboomhout. Sommige kamers hebben een raam tussen het slaapdeel en de badkamer, dit kan afgesloten worden met een rolgordijn. De deluxe kamers hebben geen balkon en een badkamer met alleen een douche. Met uitzondering van de deluxe kamers op de begane grond, deze zijn gelijk aan de suites (bad met douche), maar deze kamers hebben uitzicht op een stenen muur.

 

  • Suites: ook deze kamers zijn er in verschillende maten (wel allemaal zeer ruim). Ze liggen op de begane grond (tuinzijde), 2e verdieping en 3e verdieping. Sommige kamers hebben een balkon, andere weer niet. Ook hier hebben sommige kamers een raam tussen het slaapdeel en de badkamer, dit kan afgesloten worden met een rolgordijn. De badkamers zijn zeer ruim en hebben een bad met een douche.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Er is geen zwembad
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice, etc.)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën