Yangon, Clover City Center Hotel

Myanmar

Dit goede middenklasse hotel ligt heel gunstig: tegen het oude Engels-koloniale stadsdeel aan. U loopt zo overal naar toe. Het is geen typisch Birmees hotel, het is modern, volgens de ‘trend’ minimalistisch ingericht, maar niet gezellig, het heeft eerlijk gezegd geen sfeer.

Maar voor wie een middenklasse hotel op een gunstige locatie zoekt is dit prima.

In dezelfde straat (50 meter verder) is nu ook hotel City Center Plus geopend, alle kamers zijn gelijk aan de Clover City Center hotel.

Locatie

De ligging van dit hotel is prima: echt downtown! Het ligt op de rand van het oude Engelse stadsdeel. Leuk om hier rond te wandelen, Scott Market te bezoeken en één van de vele restaurants te bezoeken.

Accommodatie

In het Clover City Center zijn 84 kamers en in het Clover City Centre Plus zijn 74 kamers. Er zijn bij beide kamertypen kamers met tweepersoonsbedden en kamers met twee aparte bedden (vaak tegen elkaar aan geschoven, maar toch apart).

De kamers zijn netjes, allen modern ingericht (u zult er geen Birmese elementen in terugvinden). Niet heel groot, maar wel netjes. De badkamers zijn wat klein en hebben alleen een douche. Alle kamers hebben airconditioning, minibar en een kluisje. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room)

 

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe rooms, zijn wel klein, daarom bieden we standaard de Premium Deluxe kamers aan.

 

  • Premium Deluxe rooms, deze kamers zijn iets groter.
Voorzieningen
  • Restaurant in beide gebouwen
  • Wifi
  • Geen zwembad
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën