Nyaung Shwe, Cassiopeia

Myanmar

Prima middenklasse hotel met een goede ligging ten opzichte van het centrum en de jetty.

Locatie

De markt die vijf dagen in de week wordt gehouden in Nyaung Shwe ligt op vijf minuten lopen, de jetty voor de boottochten over het prachtige Inle Lake ligt op tien minuten lopen. Schuin tegenover het hotel zit een Italiaans restaurant: Golden Kite.

Accommodatie

Zoals eigenlijk alle hotels in Nyaung Shwe is ook dit een kleinschalig hotel. Het hotel heeft maar 20 kamers. In het hoofdgebouw, waar ook de receptie en ontbijtruimte zich bevinden, zijn boven vier deluxe kamers. De geschakelde bungalows liggen aan weerzijden van het gebouw. Alle kamers zijn ruim en hebben een houten vloer. De kamers hebben allemaal dezelfde  voorzien zoals airco, televisie, minibar en een kluisje.
Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met een tweepersoonsbed (double room)

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: prima ruime kamers, gelegen boven de receptie. Er is geen lift. Alle kamers hebben een tweepersoons- en een eenpersoonsbed. De badkamers zijn keurig en hebben een bad en een douche.

 

  • Bungalows: deze kamers zijn iets ouder dan de deluxe rooms en wat kleiner. Ook de badkamer is wat minder modern, maar verder prima. Het voordeel van de bungalowkamers is natuurlijk het terras.
Voorzieningen
  • Wifi
  • Ontbijtruimte
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.