Bagan, Umbra Hotel

Myanmar

Dit hotel is eigenlijk opgedeeld in twee classificaties. We geven het een 2,5 ster, omdat de meeste kamers niet heel bijzonder zijn, sommige zelfs te eenvoudig, maar…. Dan hebben ze nog de Grand Deluxe kamers, deze zijn eigenlijk 3,5 ster waard. Deze kamers zijn nieuw gebouwd en is een groot contrast met de rest van het hotel.

Locatie

Het hotel ligt tussen Nyaung U en Oud- Bagan in. Nyaung U met de markt ligt op 10 minuten rijden evenals Oud-Bagan. In de straat van het hotel zijn een aantal restaurantjes.

Accommodatie

Er zijn 95 kamers verdeelt over 4 wooneenheden, elke wooneenheid is een bepaald kamertype. Ze hebben standaardkamers, superior kamers, deluxe kamers en grand deluxe kamers. De standaard en superiorkamers zijn meer voor lokale toeristen, dit kamertype is te eenvoudig. We zullen daarom alleen de deluxe en grand deluxe beschrijven.

 

Alle kamertypes zijn voorzien van televisie, airconditioning, minibar en televisie. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).

 

Kamertypen:

 

  • Deluxe room: eenvoudige maar ruime kamers. De kamers liggen in het achterste blok in de ruime tuin. De badkamer heeft een bad met een douche.

 

  • Grand Deluxe room: deze kamers hebben zwembadzicht of pagodezicht. De kamers zijn zeer luxe ten opzicht van de rest van het hotel. Ruime, mooi ingerichte kamers. De kamers hebben een douche, kluisje en een strijkplank en strijkbout. Dit kamertype raden we aan.
Voorzieningen
  • Twee zwembaden, een prachtige grote en een kleine bij de superior kamers
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • Pinautomaat
  • Restaurant met Aziatische en Westerse gerechten
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.