Mandalay, Bagan King - Boutique

Myanmar

Wat een prachtig hotel! Het lijkt wel een museum! Vooral de antieke Birmese elementen met veel brons en houtsnijwerken maken dit hotel zeer bijzonder.

Het hotel is in 2014 geopend en lijkt van de buitenkant een hotel wat eigenlijk in Bagan had moeten staan met de rode stenen, de naam is erg toepasselijk Bagan King.

Locatie

Het hotel ligt in het centrum van Mandalay, aan de hoofdstraat. Het paleis ligt op slechts 5 minuten lopen. In de omgeving zijn voldoende winkeltjes en restaurantjes.

Accommodatie

Het hotel heeft zes verdiepingen, waarvan de bovenste verdieping alleen restaurant is. Het restaurant is ook weer prachtig, vooral de koperen kroonluchters met goud geven veel sfeer. Vanaf de 6e verdieping heeft u uitzicht over de stad. Het restaurant heeft schuifpuien rondom die met mooi weer geopend worden.

 

Het hotel heeft slechts 29 kamers die zijn onderverdeeld in superior kamers en deluxe kamers. Er zijn kamers met twee aparte bedden (twin rooms) en kamers met 1 tweepersoonsbed (double room).

 

Ook in de kamers is veel aandacht besteed aan de details. Overal is aan gedacht. Uiteraard hebben alle kamers een douche, airconditioning, televisie, kluisje en een minibar. De kamertypes zijn bijna gelijk, de deluxe kamers zijn iets ruimer en sommige kamers hebben een bad en een douche.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Wifi
  • Lift
  • Geen zwembad
  • En alle andere voorzieningen die bij een hotel behoren (wasservice, roomservice,etc.)
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën