Boek voor 30 april en annuleer kosteloos tot wel 6 weken voor vertrekLees meer

Hotels in Bagan

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Bagan. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Myanmar. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Bagan? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Bagan, Bagan Thande Hotel

Leuk hotel aan de rivier. Een enorm grasveld strekt zich uit vanaf de huisjes tot aan de rivier.

Bagan, Thazin Garden Hotel

Liggend aan het zwembad tussen de pagodes voelt u zich echt midden in Bagan in dit middenklasse hotel in bungalowstijl.

Bagan, Amazing Bagan Resort

Een goed hotel, ook gezien de prijs/kwaliteitverhouding. Het ligt afgelegen, in feite direct naast de historische vlakte, toch wel bijzonder. De kamers liggen in een grote tuin.

Bagan, Bagan Lodge

Mooie, ruim opgezette geschakelde bungalows gelegen in een grote tuin.

Bagan, Bagan River View Hotel

Aan de Ayerwaddy-rivier gelegen en dan heb je als hotel al een forse voorsprong! En dan bevinden zich op het hotelterrein ook nog historische ruïnes.

Bagan, Aye Yar River View Resort

De ligging van dit resort is prachtig: aan de Ayarwaddy-rivier, de slagader van het land. In de mooi aangelegde ruime tuin is ook nog een historische pagode te vinden.

Bagan, Myanmar Treasure Resort

De oprijlaan is indrukwekkend lang, met aan weerszijden de mooi aangelegde tuin. Het Myanmar Treasure is een goed hotel in een weelderige tuin in het nieuwe deel van Bagan.

Bagan, The Tharabar Gate Hotel

De ligging van dit hotel is bijzonder: u verblijft middenin de historie van Bagan. Het hotel ligt in het oude deel, naast de Palace Wall en tegenover de Ananda tempel.

Bagan, Aureum Palace Hotel

“Het mooist gelegen zwembad dat ik ooit gezien heb”, volgens Irene, medewerkster van Van Verre. Dit prachtige resort ligt uniek: in de historische vlakte van Bagan en aan de rivier.

Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.
Contact met Renée