Bouwsteen Trek van Kalaw naar Inle Lake

Myanmar
Overnacht bij lokale bewoners
Ontdek het Engelse verleden
Een boottocht over Inle Lake
Renee2
Renée
Myanmar vind ik een ontdekking! Wat heb ik genoten: al die glans en die aardige mensen, die blij zijn dat je komt. U weet me te vinden.

Hotels tijdens Trek van Kalaw naar Inle Lake

De onderstaande hotels hebben wij opgenomen in uw reis, ook staan er suggesties in. Klik hieronder op de balkjes om de verschillende suggesties voor deze rondreis te bekijken. Staat het hotel van uw keuze er niet bij, laat het ons weten wij kunnen bijna alle hotels aanbieden.

Dag 1 - 2 Kalaw

Kalaw, Dream Mountain Resort

Eén van de weinige hotels in Kalaw die gelegen is in de heuvels maar wel op loopafstand van het gezellige centrum ligt. Een heerlijke locatie voor uw verblijf in Kalaw.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel
Suggesties voor andere bijzondere overnachtingen

Kalaw, Amara Resort

Na een wandeling door de prachtige omgeving, is het goed toeven met een boek in de prachtige tuin van dit Engelse countryhouse.

Bekijk hotel

Dag 4 - 5 Inle Lake

Inle Lake, Inle Resort

Wat een fotogeniek plaatje levert dit hotel op als u aan komt varen over het Inle Lake. Rondom een vijver staan huisjes op palen. Dit hotel is heerlijk om 3 à 4 nachten te verblijven.

Dit hotel is in de prijs opgenomen
Bekijk hotel
Suggesties voor andere bijzondere overnachtingen

Inle Lake, Inle Lake View

Alle kamers vanuit dit bijzonder leuke en kleinschalige meerresort hebben uitzicht op het meer. Geen huisjes op palen hier, zoals bij veel accommodaties aan het meer.

Bekijk hotel