terug naar het overzicht

Rondreis Hoogtepunten van West-Maleisië

Maatwerk, alles kan!
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Prijsindicatie: vanaf € 1470,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 19 dagen / 18 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Hoogtepunten van West-Maleisië

Een prachtige en complete rondreis, waarin u kennismaakt met al het moois dat West-Maleisië te bieden heeft. De reis start aan de westkust met een aantal dagen strand op het eiland Langkawi. Na bijgekomen te zijn vaart u naar Penang. Dit eiland is cultureel gezien erg interessant; verschillende nationaliteiten en religies bestaan hier naast elkaar. U reist per huurauto naar de prachtige theetuinen in de Cameron Highlands. Vanwege het koele klimaat is het hier prima vertoeven. Vervolgens bezoekt u het eeuwenoude tropisch regenwoud in Taman Negara.

Daarna is het de beurt aan de moderne hoofdstad Kuala Lumpur. Naast hoge wolkenkrabbers vind je hier tempels, markten en een mooi stadspark. U vervolgt uw weg naar het historische plaatsje Melaka. Melaka was ten tijde van de VOC een belangrijke havenplaats en u treft hier dan ook restanten uit deze tijd. Dan steekt u over naar de oostkust van het schiereiland. De oostkust is minder ontwikkeld en nog wat authentieker gebleven. U sluit u reis af op het eiland Redang, hier waant u zich in een paradijs en zult u zeker tot rust komen. Deze reis is zit vol hoogtepunten en is een onvergetelijke ervaring!

Route

Dag 1    Naar Langkawi

Dag 2    Langkawi

Dag 3    Langkawi

Dag 4    Penang 

Dag 5    Penang

Dag 6    Cameron Highlands

Dag 7    Cameron Highlands

 

 

Dag 8     Taman Negara

Dag 9     Taman Negara

Dag 10   Kuala Lumpur
Dag 11    Kuala Lumpur

Dag 12    Melaka

Dag 13    Melaka

 

Dag 14    Cherating

Dag 15    Redang

Dag 16    Redang

Dag 17    Redang

Dag 18    Redang

Dag 19    Vertrek Redang

maleisie-CheongFattTzeMansion(10)

Beste reistijd

Deze reis kan alleen van april t/m oktober gemaakt worden. Van november t/m maart zijn de eilanden voor de oostkust (o.a. Redang) niet bereikbaar i.v.m. de moessonregens die dan in dit gebied vallen. In die maanden raden wij u aan uw reis af te sluiten op bijvoorbeeld Pangkor Laut.

 

 

Informatiedagen

Informatiedagen

Welkom op ons kantoor in Monnickendam, waar wij onze informatiebijeenkomsten houden. Laat u informeren en inspireren voor uw reisplannen.


vrijdag 4 januari 2019 10:00 West-Maleisië
11:45 Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)
Lees meer

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij goede middenklasse, luxueuze hotels en topklasse hotels geselecteerd, zie tabje Hotels.  

 

Vervoer

Een deel van deze reis is gebaseerd op een huurauto. Heeft u liever een auto met Engelssprekende chauffeur, dan kan dit natuurlijk ook. De prijs is dan uiteraard wel hoger. De vermelde transfers zijn op privé basis, m.u.v. de transfer van Kuala Tembeling naar Kuala Lumpur; deze is samen met andere reizigers.

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata. 

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.
Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Maleisië 
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.