terug naar het overzicht

Rondreis Avontuur, jungle en stranden

Maatwerk, alles kan!
Gionne3
Gionne van Wijnen
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Prijsindicatie: vanaf € 1795,- p.p. bij 2 personen
Reisduur: 17 dagen / 16 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

In het kort over Avontuur, jungle en stranden

Tijdens deze prachtige rondreis over Borneo en West- Maleisië maakt u kennis met de boeiende cultuur, de prachtige landschappen en de moderne metropool Kuala Lumpur. U vliegt naar Sabah. Verblijft het Kinanbalu National Park en dan door naar de prachtige jungle in Sukau, een onvergetelijke ervaring.

Maar ook wereldstad Kuala Lumpur komt aan bod. U heeft hier een aantal dagen de tijd om de stad te verkennen. Na een bezoek aan de jungle van Borneo en de bruisende hoofdstad sluit u de reis af op twee heerlijke bounty eilandjes Lang Tengah en Redang. Geniet hier van witte stranden, palmbomen en de prachtige onderwaterwereld.

Route

Borneo, Sabah

Dag 1   Naar Kota Kinabalu

Dag 2   Kota Kinabalu 

Dag 3   Mount Kinabalu National Park

Dag 4   Kota Kinabalu

Dag 5   Sukau, Kinabatangan

              Wildlife Reservaat

Dag 6   Sukau, Kinabatangan

              Wildlife Reservaat 

West-Maleisië

Dag 7   Kuala Lumpur

Dag 8   Kuala Lumpur

Dag 9   Kuala Lumpur

Dag 10 Lang Tengah

Dag 11 Lang Tengah

Dag 12 Lang Tengah

Dag 13 Redang

Dag 14 Redang

Dag 15 Redang

Dag 16 Redang

Dag 17 Vertrek Redang

apenborneo-overleg(11)

Tips:

  • Wilt u een sportieve uitdaging? U kunt Mount Kinabalu ook beklimmen! Let op, dit dient u ver van te voren te boeken. Er worden maar een beperkt aantal permits per dag afgegeven.
  • Deze reis kan alleen van april t/m oktober gemaakt worden. Van november t/m maart zijn de eilanden voor de oostkust (o.a. Lang Tengah en Redang) niet bereikbaar i.v.m. de moessonregens die dan in dit gebied vallen. In die maanden raden wij u aan om te eindigen op Langkawi voor een strandverblijf.
  • Het is ook mogelijk om...
Informatiedagen

Informatiedagen

Welkom op ons kantoor in Monnickendam, waar wij onze informatiebijeenkomsten houden. Laat u informeren en inspireren voor uw reisplannen.


vrijdag 4 januari 2019 10:00 West-Maleisië
11:45 Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)
Lees meer

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij goede middenklasse, luxueuze hotels en topklasse hotels geselecteerd. Op Mount Kinabalu verblijft u in een zeer eenvoudige accommodatie en in Sukau verblijft u in een prima jungle-lodge. Zie tabje Hotels.   

 

Vervoer

Een groot deel van de reis door West-Maleisië is gebaseerd op een auto met Engelssprekende chauffeur. Heeft u liever een huurauto, dan kan dit natuurlijk ook. De prijs is dan uiteraard lager. De vermelde transfers in West-Maleisië zijn op privé basis, de transfers in Borneo zijn samen met andere reizigers.

Maatwerk
Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies in Borneo reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.