Infodagen Maleisië

Informatie Maleisië is er veel, want het is een groot land, hier valt dan ook veel over te vertellen. Onze Maleisië-specialisten komen regelmatig in dit veelzijdige land om verschillende delen van deze bestemming te (her)ontdekken. Alleen zij kunnen u de beste, up-to-date informatie geven voor uw reis naar het makkelijk te bereizen Maleisië.

 

Maleisie-Lara-Aapje

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Wilt u niet de gehele presentatie bijwonen? Een deel kan natuurlijk ook. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

Lekker fietsen door de omgeving van Pasir Belanda

Programma Maleisië

10:00 - 11:15   West-Maleisië

 

11:15 - 11:30   Korte pauze

 

11:30 - 12:30   Maleisisch Borneo (Sarawak en Sabah)

 

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Maleisië-specialisten kennen het land door en door zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door Maleisië. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis Indonesië?

 

Wilt u een rondreis Maleisië maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Informatie Maleisië    Sabah, Maleisie