Port Dickson, Avillion Village Resort

West-Maleisië

 

Een sfeervol resort, bestaande uit huisjes op palen in zee. De houten chalets zijn modern ingericht.

Locatie

Het Avillion Village Resort ligt in de havenplaats Port Dickson, op ongeveer 1 uur rijden van Kuala Lumpur. Port Dickson ligt aan zee, aan de straat van Melaka. Het plaatsje is nog vrij onbekend bij Europeesche toeristen en is vooral populair bij toeristen uit Singapore en zakenmensen uit Kuala Lumpur die er even tussenuit willen. Het resort ligt aan een privé-strand.

Accommodatie

Het Avillion Village Resort heeft 241 kamers. 

 

Kamertypen:

  • Garden Chalet: De modern ingerichte chalets beschikking over airconditioning, minibar, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, televisie, kluisje, badkamer met toilet en douche. Dit kamertype staat niet op palen in zee, maar in de tuin. De kamers zijn prima, maar we boeken liever een Water Chalet voor u, omdat we die net even leuker vinden.
  • Water Chalet: Deze kamers staan op palen in zee. Vanaf uw balkon heeft u gedeeltelijk zeezicht. Behalve de faciliteiten die de Garden Chalets ook hebben, beschikken de Water Chalets over een apart bad en de douche is in de open lucht.
  • Premium Water Chalet: de eerste rij chalets aan zee. U heeft dus vol zeezicht. Verder dezelfde faciliteiten als de Water Chalets. 
  • 1 Bedroom Villa: Dit kamertype is groter dan eerder genoemde kamertypen en heeft een aparte slaapkamer. De faciliteiten zijn dezelfde als die in de Water Chalets.
  • 2 Bedroom Villa: Het grootste kamertype van het resort, met twee aparte slaapkamers. De faciliteiten zijn dezelfde als die in de Water Chalets.
Voorzieningen

Het resort beschikt over twee restaurants, een lounge-bar en een karaoke-bar. Verder zijn er 2 zwembaden, waarvan 1 alleen voor volwassenen. Ook aan de kleintjes is gedacht; er is een kinderboerderij en een kidsclub waar diverse activiteiten worden georganiseerd.

U kunt verschillende watersporten beoefenen of genieten van een heerlijke behandeling in de spa. Er is een tennisbaan en een fitnessruimte.

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën