Hotels in Penang

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Penang. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Penang? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Penang, 23LoveLane

Van buitenaf lijkt dit kleinschalige boetiek hotelletje net een Chinese tempel.

Penang, Eastern and Oriental

Een schitterend koloniaal boutique hotel, het mooiste hotel van de stad. Zeer sfeervol, uitstekende service en gastvrijheid volgens oude traditie.

Penang, Muntri Grove

Een verborgen oase middenin het centrum van de bedrijvige stad Georgetown.

Penang, Muntri Mews & Residences

Sfeervol boetiek hotel middenin het centrum van Georgetown. Echt weer zo'n typisch 'Heritage Hotel' waarvan er vele te vinden zijn in dit gebied.

Penang, Noordin Mews

Kleinschalig boetiek hotel op loopafstand van het centrum van Georgetown. De 16 kamers zijn gevestigd in een oud Chinees “Shophouse” en de naastgelegen paardenstallen.

Penang, Seven Terraces

Een luxe boutique hotel, gevestigd in zeven voormalige Chinese shophouses. Qua inrichting is de Chinese sfeer goed behouden, maar dan wel vermengd met modern comfort.

Penang, The City Bayview

Een comfortabel hotel gelegen in het centrum van Georgetown. Het is een grootschalig hotel maar toch sfeervol. U wordt hier vriendelijk ontvangen.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne