Hotels in Langkawi

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Langkawi. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Langkawi? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Langkawi, Ambong Ambong

Unieke kleinschalige accommodatie, middenin het regenwoud tegen een heuvel aangebouwd met zicht over de Andamanse zee.

Langkawi, Berjaya Beach Resort

Mooi resort gelegen aan een prachtige baai. Het resort is grotendeels gebouwd tegen de bergwand. De chalets zijn gebouwd in Maleisische stijl.

Langkawi, Casa del Mar

Het Casa del Mar is een luxe boutique-hotel. Kleinschalig en in mediterrane stijl gebouwd. De ligging is prachtig: aan het strand. Alle kamers hebben zicht op het strand en de zee.

Langkawi, Holiday Villa

Een gemoedelijk middenklasse resort, gelegen direct aan één van de mooiste zandstranden van Langkawi: Pantai Tengah.

Langkawi, Pelangi Beach Resort

Een sfeervol en luxueus resort. Gelegen aan één van de mooiste en gezelligste stranden van Langkawi: Pantai Cenang. Het complex is gebouwd volgens de traditionele Maleisische stijl.

Langkawi, Tanjung Rhu Resort

Wij vinden dit een geweldig boutique-resort: zeer luxueus, gelegen aan een privé-baai met een strand van 2.5 kilometer!

Langkawi, The Andaman Langkawi

Een schitterend hotel, prachtig gelegen aan de Datai baai, met vriendelijk personeel en uitstekende service. Zeer geschikt voor gezinnen met kinderen.

Langkawi, The Datai

Een exclusief en luxe hotel, prachtig gelegen aan het parelwitte zandstrand van de Datai Baai en het glasheldere water van de Andaman zee.

Langkawi, Villa Molek

Rustig gelegen, kleinschalig resort omringd door een mooie groene tuin met een klein zwembadje.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne