Taman Negara, Rainforest Resort

West-Maleisië

Deze eenvoudige accommodatie is gelegen in het dorpje Kuala Tahan, aan de rand van het junglegebied Taman Negara. Als u niet in het Mutiara Taman Negara kunt verblijven is dit resort een degelijk alternatief. Het resort bestaat uit verschillende blokken en is niet heel sfeervol, maar de faciliteiten zijn prima.

 

 

 

 

Locatie

Het resort is gelegen aan de rand van het dorpje Kuala Tahan, aan een weg op ongeveer 10 minuten lopen van de rivier. In Kuala Tahan bevinden zich enkele kleine restaurantjes en winkeltjes, op de rivier zijn ook een paar drijvende restaurantjes te vinden. In de restaurantjes wordt voornamelijk lokaal eten geserveerd. Het Han Rainforest Resort is bereikbaar per auto of per boot. Als u van Kuala Tembeling per boot naar Taman Negara reist, dan vaart u in ongeveer 3 uur naar de steiger. Vanaf hier wordt u met uw bagage naar het resort gebracht.

Accommodatie

Het resort heeft in totaal 130 kamers verdeeld over verschillende kamerblokken. De kamers zijn eenvoudig, maar netjes. Ze beschikken alle over airconditioning en wat verouderde badkamer met douche en toilet. Er zijn kamers met tweepersoonsbed, en met twee aparte bedden. Ook is het mogelijk een derde bed op de kamer bij te plaatsen.

 

Kamertypen:

  • Superior: Deze kamer heeft geen veranda (alleen een raam) en voor een kleine meerprijs boekt u een Deluxe. Vandaar dat wij dit kamertype liever niet aanbieden,
  • Deluxe Twin/Triple: Vrij eenvoudig ingerichte kamer met een veranda met zitje. Uitzicht op een groenstrook, en daarachter de volgende rij kamers. Met twee of drie aparte bedden.
  • Deluxe King: Als de Deluxe Twin/Triple, maar met kingsizebed en mooie houten vloer. Gelegen op de kop van de kamerblokken, Vanaf de veranda uitzicht op de jungle. Als u hier moet verblijven, proberen wij dit kamertype voor u te boeken.

 

Voorzieningen

Het Rainforest Resort heeft twee restaurants. In het buffetrestaurant wordt alleen het ontbijt geserveerd, in het tweede restaurant kunt u terecht voor a-la-carte lunch en diner.

Tevens beschikt het resort over een eigen excursiebalie. Overige voorzieningen: massage-centrum, (souvenir)winkeltje, wasserette, kluisjes, shuttle service naar de rivier.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën