Kota Kinabalu, Shangri-La’s Tanjung Aru Resort & Spa

Borneo

Dit resort kunnen wij u zeker aanbevelen als u een combinatie van luxe, zee en stad zoekt. Het Shangri-La’s Tanjung Aru Resort is vlakbij Kota Kinabalu en aan een klein strand gelegen, en is een prima begin of afsluiting van uw reis door Borneo. Wilt u dicht bij de stad Kota Kinabalu verblijven maar toch de voordelen van een strandresort dan is dit zeker een aanrader voor u. Er zijn veel activiteiten in het resort. Om alvast het echte Sabah gevoel te krijgen, kunt u naar het natuurleercentrum op het hotelterrein.

Locatie

Het Shangri-La’s Tanjung Aru Resort is zeer gunstig gelegen. Het ligt op 15 minuten van het centrum van Kota Kinabalu en 10 minuten van de internationale luchthaven.U bent niet aan uw resort gebonden. Het is heel prettig dat u in de avond nog even naar het centrum van Kota Kinabalu kunt gaan. Daar vindt u veel restaurantjes en winkeltjes. Er is een shuttleservice.

Accommodatie

Het Shangri-La’s Tanjung Aru Resort heeft 500 kamers. Deze zijn uitgerust met airconditioning, TV, kluisje, minibar, waterkoker, telefoon, douche en toilet. Uiteraard zijn er verschillende kamertypen. Te weten de Mountainview rooms, de Seaview rooms en een aantal Suites. Het verschil tussen de Mountainview en de Seaview rooms is het uitzicht. Daarnaast is de Seaview room ook iets groter. Alle kamers hebben een balkon. Binnen staan 2 stoelen.

Voorzieningen

U kunt hier heerlijk eten in één van de vier restaurants. Er is een Italiaans restaurant, een Aziatisch buffet, een Chinees restaurant en het meest romantisch dineert u bij het grillrestaurant aan het strand. De kinderen zullen vast naar de ijsbar bij het zwembad willen. Voor u is er een bar in de lobby en op het strand. Er zijn heel activiteiten in het resort. Hierbij een greep uit het aanbod. U kunt gaan fietsen, golfsurfen, tennissen, waterskiën, er is een 18-holes golfbaan, yoga, aerobics, fitness, tafeltennis, er zijn kleine catamarans en jetski's te huur, u kunt kayakken, duiken, parasailen, enzovoorts. Te veel om op te noemen.

En natuurlijk zijn er luxe Spa-behandelingen. Er is ook een kids club aanwezig waar activiteiten georganiseerd worden voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Er is uiteraard een heel mooi zwembad aanwezig, van maar liefst 2000 m2. Het kinderbad met allerlei leuke speelattributen is ook groot, voor iedere leeftijd is er een geschikt bad. 

 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën