Sepilok, Sepilok Jungle Resort

Borneo

Er is maar één reden waarom u kiest voor een verblijf in het Sepilok Jungle Resort: het is de enige accommodatie op loopafstand van het rehabilitatiecentrum voor orang-oetans mét een zwembad. Verder is dit hotel een beetje vergane glorie.

Locatie

Rustig gelegen aan een zijweggetje met enkele Bed & Breakfasts op minder dan 10 minuten lopen van het Sepilok rehabilitatiecentrum voor orang-oetans. Er zijn geen winkeltjes of restaurantjes in de omgeving. U zou hooguit in het restaurant van een andere accommodatie kunnen eten. Vanaf de luchthaven van Sandakan rijdt u in 15 minuten naar Sepilok en vanaf de haven in Sandakan in 30 minuten.

Accommodatie

Er zijn 58 kamers aan weerszijden van twee lange gangen. Het is het idee van een longhouse. De eenvoudigste kamertypes bieden we niet aan. Alleen de Superior kamers met airconditioning en de Deluxe kamers met airconditioning en balkon zijn redelijk. De kamers zijn eenvoudig ingericht. Behalve het bed staat er een stoel, en er is een TV.

Voorzieningen

De belangrijkste faciliteit is het zwembad; het is het enige hotel met zwembad in dit gebied. Er is ook een klein kinderbad. Er staan wat ligstoelen en er hangen hangmatten.

Er is een restaurant, een klein winkeltje, een bar, een poolbar, enkele fitnessapparaten en er is wasservice. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën