Sibu, RH Hotel

Borneo

Het RH Hotel is een modern en groot hotel; gelegen in een hoog flatgebouw middenin het centrum van Sibu. Een net zakelijk hotel; niet bijzonder maar een goede keuze als uitvalsbasis voor uitstapjes in Sibu en omgeving.

Locatie

RH hotel is gelegen in het centrum van de stad. Het hotel is verbonden door een brug met het hoogste gebouw van Sibu (Wisma Sanyan), waar u ook het grootste winkelcentrum van de stad zult vinden. Het RH hotel is schuin tegenover Sibu Town Square gelegen; het centrale stadsplein. Op loopafstand vindt u dus vele restaurants en winkels.

Accommodatie

Het RH hotel beschikt over 226 kamers. De comfortabele kamers zijn keurig ingericht en zijn alle voorzien van airconditioning, minibar, kluisje, TV, koffie- en thee-faciliteiten, en een badkamer met douche en bad. 

Voorzieningen

Op de derde etage bevindt zich een vrij groot vierkant zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen en even wat baantjes kunt strekken. En daarna ontspannen in het naastgelegen stoombad.

In de Oriental Bistro kunt u terecht voor een a-la-carte lunch of diner. Ook het ontbijtbuffet wordt hier geserveerd. In de Hijau Lounge kunt u ontspannen met een lekker drankje. Regelmatig wordt hier 's avonds live-muziek verzorgd.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën