Perhentian Island, New Cocohut & Cozy Chalet

West-Maleisië

Het New Cocohut & Cozy Chalet is een eenvoudige, maar wel leuke accommodatie met houten chalets. Erg mooi gelegen aan een kleine baai met palmbomen en wit zandstrand. Bijzonder zijn de Beachfront Chalets; oftewel hutjes direct aan het witte zandstrand. Voor sommige reizigers staat een verblijf in zo'n soort kamer, hoe eenvoudig ook, synoniem aan het ultieme bounty gevoel. Vandaar dat wij deze accommodatie aanbieden!

 

Opmerking: vanwege het regenseizoen is dit resort gesloten van november tot en met maart.

Locatie

Het New Cocohut & Cozy Chalet is idyllisch gelegen op Pulau Perhentian Besar; aan een kleine baai en tegen een bergwand aangebouwd. Vanaf Kuala Besut vaart u met de eigen speedboot van het resort in circa 30 minuten naar Pulau Perhentian Besar. Op loopafstand bevinden zich enkele restaurantjes (behorend bij andere hotels, maar wel vrij toegankelijk). Ook zijn er watertaxi's waarmee u zich tegen geringe kosten gemakkelijk van de ene naar de andere baai kunt verplaatsen.

Accommodatie

De 80 kamers van het New Cocohut & Cozy Chalet liggen direct aan het strand, op het vlakke gedeelte erachter, of tegen de bergwand aangebouwd (bereikbaar via steile trappen). De inrichting van de kamers is eenvoudig en gedateerd. Alle kamers beschikken over airconditioning, TV, koelkast, eenvoudige badkamer met douche, en een balkon of veranda.

 

Kamertypen:

  • Deluxe Beachfront: vanwege de ligging (direct aan het strand) raden wij dit kamertype aan!
  • Deluxe Sea View: hoog gelegen kamers, tegen de bergwand aangebouwd (behoorlijk wat trappen lopen). Met zicht op zee.
  • Deluxe Garden View: met uitzicht op de achterzijde van de andere chalets. Vanwege het niet zo mooie uitzicht, raden wij dit kamertype niet aan.
Voorzieningen
  • Restaurant
  • Geen zwembad, maar een heerlijk warme zee voor de deur!
  • Activiteiten: duiken, snorkelen, vissen, jungle trekking, kanoën (tegen betaling)
  • Beach volleybal veld

 

Tijdens het laagseizoen: 12 uur per dag elektriciteit. Tijdens het hoogseizoen 24 uur per dag.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.