Penang, Muntri Mews & Residences

West-Maleisië

Sfeervol boetiek hotel middenin het centrum van Georgetown. Echt weer zo'n typisch 'Heritage Hotel' waarvan er vele te vinden zijn in dit gebied. Prachtige oude panden die zijn omgetoverd tot sfeervolle kleinschalige hotelletjes. De inrichting van Muntri Mews is heel kleurrijk. Een leuke uitvalsbasis voor een verkenning van Georgetown en de rest van Penang.

Locatie

Gelegen middenin Georgetown op loopafstand van de vele bezienswaardigheden.

Accommodatie

De 13 kamers van Muntri Mews zijn gevestigd in twee panden, aan beide zijden van Muntri Lane. Aan de ene zijde een voormalige paardenstal, en aan de andere zijde een voormalig Chinees shophouse waar zich de Residences bevinden. De kamers zijn heel kleurrijk ingericht; traditionele decoraties vermengd met modern comfort. Alle kamers beschikken over airconditioning, kluisje, TV, minibar, koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met douche en toilet.

 

Kamertypen:

  • Mews Suite: 10 kamers. Gelegen op de begane grond, of op de eerste etage. De kamers op de begane grond hebben een tuin met zitjes voor de deur en de kamers op de eerste etage een zitje op de galerij. De kamers beschikken over twee tweepersoonsbedden naast elkaar in hetzelfde ledikant. Wilt u liever twee aparte bedden, dan kan men een soort schotje ertussen plaatsen. Ook is er een sofa, waar eventueel nog een persoon kan slapen.
  • Family Suite: 3 kamers in het 'Residences' gedeelte, waarvan één op de begane grond en twee op de eerste etage. Veel ruimer dan de Mews Suites. De Family Suites beschikken over twee gescheiden kingsizebedden en een zitgedeelte.
Voorzieningen

Het Muntri Mews heeft een café aan de straatzijde welke ook toegankelijk is voor gasten van buitenaf. Hier wordt het ontbijt geserveerd.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.