Penang, Holiday Inn

West-Maleisië

Een groot, maar prettig hotel aan het strand van Batu Ferringhi. ’s Avonds kunt u in het levendige Batu Ferringhi langs de vele kraampjes van de nachtmarkt slenteren en overheerlijk eten in één van de vele restaurants.

Locatie

Gelegen in het centrum van Batu Ferringhi, direct aan het strand. De levendige nachtmarkt en vele restaurantjes en winkeltjes vindt u vlakbij het hotel. Georgetown ligt op 17 kilometer afstand van Batu Ferringhi en de luchthaven op zo’n 30 kilometer.

Accommodatie

Het hotel bestaat uit twee verschillende gedeelten: de Ferringi Tower en de Beach Wing. Deze zijn onderling met elkaar verbonden via een loopbrug over de kustweg. De Beach Wing ligt direct aan het strand, de Ferringhi Tower aan de andere kant van de weg. Er zijn in totaal 358 kamers, waarvan 161 in de Beach Wing en 197 in de Ferringhi Tower. Alle kamers beschikken over airconditioning, TV, koffie- en theefaciliteiten, koelkast, kluisje, badkamer met bad of douche, toilet en föhn.

 

Kamertypen:

Ferringhi tower:

  • Hillview Room: keuze uit één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, met uitzicht op het achterland.
  • Seaview Room: qua inrichting gelijk aan de Hillview Room, maar met uitzicht op zee.
  • Seaview Room with Balcony: gelijk aan de Seaview Room, maar met een heerlijk balkon waarop u kunt zitten en genieten van het uitzicht op zee.
  • Family Studio: één kamer met tweepersoonsbed en twee éénpersoonsbedden. Geschikt voor maximaal vier volwassenen.

Beach Wing:

  • Hillview Room: keuze uit één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, met uitzicht op het achterland.
  • Seaview Room: qua inrichting gelijk aan de Hillview Room, maar met uitzicht op zee.
  • Hillview Triple Room: een ruimere kamer voor drie personen met drie grote twijfelaars (geschikt voor drie volwassenen of twee volwassenen en drie kinderen).
Voorzieningen

Het hotel heeft prima faciliteiten voor zowel jong en oud. Er is dagelijks een uitgebreid activiteitenprogramma en voor de kinderen een speciale Kids Club. Het zwembad met apart kinderbad biedt verkoeling voor iedereen.

Een drankje drinkt u bij de Pool Bar en voor heerlijk eten kunt u terecht in het Terrace Café. Overige faciliteiten: tennisbanen, wisselkantoor en kluisjes, oppasservice, speelruimte, massage, fitness en diverse watersportactiviteiten.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.