Penang, 23LoveLane

West-Maleisië

Van buitenaf lijkt dit kleinschalige boetiek hotelletje net een Chinese tempel. Lampionnen sieren de entree naar de tuin. Daarachter staat een mooi gerestaureerd Chinees woonhuis, met een prachtige inrichting. Een combinatie van traditioneel en moderne kleurrijke schilderijen aan de muren.  Over de naam is niet lang nagedacht; dit bijzonder leuke hotelletje is namelijk gelegen aan 23 Love Lane!

Locatie

Middenin het centrum van Georgetown op loopafstand van vele bezienswaardigheden.

Accommodatie

Van de 12 kamers van dit hotel zijn er 10 gelegen aan 23 Love Lane, de overige twee vindt u om de hoek in Muntri Lane en Stewart Lane. Alle kamers beschikken over airconditioning, ventilator, kluisje, TV, koffie- en theefaciliteiten en badkamer met douche en toilet.

 

Kamertypen:

  • 1920’s Jack Roof Annex: 2 naast elkaar gelegen kamers aan de binnenplaats. Eén met tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden. 
  • Straits Eclectic: 4 kamers in het hoofdgebouw waarvan drie met tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden.
  • Anglo Indian Bungalow: grenzend aan de binnenplaats, met een terras met zitje. Twee etages met een slaapkamer boven, en één beneden (één met tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden). Ook heeft dit kamertype twee badkamers.
  • Stewart Suite: etage met twee tweepersoonsbedden (die ook in vier éénpersoonsbedden omgetoverd kunnen worden). Badkamer met jacuzzi en aparte douche. Twee toiletten, woonkamer en kitchenette. Geschikt voor maximaal 4 personen.
  • Muntri Suites: woonhuis met 3 slaapkamers (twee met tweepersoonsbed en één met twee aparte bedden), woonkamer en keukentje. Geschikt voor maximaal 6 personen.
Voorzieningen

Op 25 Love Lane bevindt zich het naastgelegen restaurant waar het ontbijt geserveerd wordt. Bij de receptie bevindt zich een kleine bar, waar ook de gratis afternoon tea voor gasten klaargezet wordt. Op de binnenplaats zijn sfeervolle zitjes, Verder beschikt 23LoveLane over een kleine bibliotheek.  

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.