Mulu, Park Headquarters

Borneo

Overnachten middenin de jungle van Mulu National Park; een toplocatie! De eenvoudige maar sfeervolle Garden Bungalows en Longhouse Rooms zijn verspreid door de jungle en vlakbij de rivier gelegen. De accommodaties zijn door plankieren paden met elkaar verbonden. Vanaf hier leiden diverse goed gemarkeerde routes naar een aantal van de indrukwekkende grotten; de hoofdreden voor een verblijf in Mulu National Park!

Locatie

De accommodaties van Park Headquarters zijn gelegen middenin de jungle in Mulu National Park, vlakbij de entree van het Nationale Park en vlakbij de Melinau rivier. Vanaf de luchthaven rijdt u per tuk-tuk of open bus in circa 10 minuten naar de entree van het Nationale Park.

Accommodatie

De accommodaties van Mulu Park Headquarters beschikken alle over airconditioning, ventilator, koffie- en thee faciliteiten en een privé-badkamer met douche en toilet.

- Garden Bungalow (8 kamers): de vrijstaande Garden Bungalows beschikken over een veranda met zitje en een tweepersoonsbed. Een eventuele derde persoon kan terecht op de sofa.

- Rainforest Room (12 kamers): geschakelde kamer met twee éénpersoonsbedden en een veranda met zitje.

- Longhouse Room (10 kamers): geschakelde kamer in blokken met een gezamenlijke veranda. In de Longhouse Rooms kunnen maximaal 4 of 5 personen verblijven. Ideaal voor families!

Voorzieningen

Geen zwembad, maar een rivier waarin u een heerlijk verfrissende duik kunt nemen! In café Mulu, het openlucht restaurant met terras boven de rivier, kunt u genieten van eenvoudige lokale en westerse gerechten.

Natuurlijk kunt u hier ook terecht voor een drankje. In het naastgelegen Mulu Discovery Centre leert u hoe dit prachtige gebied is ontstaan.  In de souvenirwinkel worden vele handgemaakte producten aangeboden. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën