Bij Mount Kinabalu, Kinabalu Pine Resort

Borneo

De lieflijke cottages van het Kinabalu Pine Resort doen bijna Engels aan. Sommige hebben bij helder weer magnifieke uitzichten op de top van Mount Kinabalu. Ieder huisje heeft een ruime veranda die gedeeld wordt met de naastgelegen kamer.

Locatie

Kundasang is het dorp dat bij het Mount Kinabalu Park ligt. Net buiten het centrum van Kundasang. Op 6 kilometer van het Mount Kinabalu Park. Er zijn geen restaurantjes en winkeltjes in de omgeving. Wel is er een lokale markt schuin tegenover het Pine Resort.

Accommodatie

In totaal zijn er 64 kamers, per 2 of 4 ondergebracht in de leuke cottages. De Standaard en Superior standaard kamers zijn wat eenvoudig, 2*-niveau. De Deluxe en de Superior Deluxe kamers zijn ruimer en leuker. Ze beschikken over een ventilator (een airconditioning is niet nodig; het hotel is hooggelegen en het is echt koel) en waterkoker. De badkamers zijn gerenoveerd en hebben een douche. De kamers hebben zowel binnen als buiten een zitje. Op de ruime veranda staan 2 stoelen. De veranda is niet helemaal privé, maar wordt gedeeld met de naastgelegen kamer.

Voorzieningen

Er is een klein, knus restaurant. In een winkeltje zijn wat kleine dingen te koop. Er is een bar met karaoke.

Voor de kinderen zijn er een paar speeltoestellen. 

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën