Bij Mount Kinabalu, Heritage Resort & Spa

Borneo

Groot gebouw, maar met 5 leuke cottages erbij. Koel gelegen in de bergen, nabij Mount Kinabalu Park. In het hotel is een uitgebreide Spa. Persoonlijk vinden we dat er sfeervollere hotels in Kundasang zijn. 

Locatie

Kundasang is het dorp dat bij het Mount Kinabalu Park ligt. Buiten het centrum van Kundasang gelegen. De smalle weg klimt omhoog en boven op de berg staat een gebouw van 7 verdiepingen: het Mount Kinabalu Heritage Resort. Er zijn geen restaurantjes of winkeltjes op loopafstand.

Accommodatie

Het Mount Kinabalu Heritage Resort & Spa heeft 95 kamers. De meeste zijn Superior kamers in een groot gebouw van 7 etages. De kamers zijn eenvoudig, maar netjes. Er zijn ook diverse suites in het gebouw. Het leukst vinden wij echter de 5 cottages. U bereikt deze als u over de hangbrug naar de andere zijde van de berg loopt. Op de kamers en in de chalets is geen airconditioning en geen ventilator; maar dat is geen gemis. Het hotel is echt hoog gelegen en het is koel. In de kamers en chalets is een douche. Er staat een waterkoker.

Voorzieningen

Er is een restaurant, een beetje groot en pompeus. Een winkeltje heeft het hotel ook.

De belangrijkste faciliteit van het hotel is de Spa.