Mabul Island, Sipidan Water Village Resort

Borneo

Een chalet-resort gebouwd op houten palen in het water van de Celebes Zee. De bungalows zijn opgetrokken uit materialen afkomstig uit het binnenland van Borneo en ontworpen in de traditionele stijl van de inheemse Bajau-stam. U kijkt uit op het eilandje Sipidan. De accommodatie beschikt over een volledig uitgeruste duikschool.

Locatie

Het resort is op het zuidelijke puntje van Mabul Island gelegen. Mabul ligt voor de oostkust van Sabah.

Accommodatie

De in totaal 45 bungalows zijn voorzien van airconditioning, ventilator en badkamer met douche en toilet. Ze  beschikken over een ruime badkamer met bad, douche en toileten ze hebben een privé-zonneterras.

Voorzieningen

Het restaurant serveert gerechten uit de lokale en continentale keuken. In de lounge geniet u van een cocktail en snack. Neem een duik in het mooie zwembad. Ook heeft het resort kluisjes en een souvenirwinkel.

U kunt vanuit het resort diverse activiteiten ondernemen waaronder duiken, snorkelen, beachvolleybal en vissen. Ten slotte heeft het Sipidan Water Village Resort een complete duikschool. Een internationale staf van duikgidsen neemt u mee naar de prachtige koraalriffen.