Mabul Island, Mabul Waterbungalows

Borneo

De Mabul Waterbungalows hebben een hoog bounty-gehalte. U logeert in een prachtig chalet op palen boven het water. De kans is groot dat u schildpadden onder uw accommodatie ziet. Mabul is een klein eiland, gelegen voor de oostkust van Maleisisch Borneo. U kunt binnen een uur het eiland rondlopen. Het eiland bestaat voornamelijk uit witte stranden en palmbomen. Naast de mooie natuur is de belangrijkste reden om Mabul te bezoeken de schitterende onderwaterwereld van het naast gelegen eiland Sipadan. Het Mabul Waterbungalows Resort is een prachtige accommodatie voor uw duik- of snorkelvakantie. De 14 houten waterbungalows zijn gebouwd op houten palen in de zee. U kijkt vanaf uw balkon zo uit over het prachtige rif. Onder uw bungalow liggen zeesterren en zwemmen prachtige vissen. Het is één van de mooist denkbare plekken van heel Azië. Een absolute aanrader!

 

 

 

Locatie

Het Mabul Waterbungalows resort is gelegen op het eiland Mabul (boven het water). Vanuit Mabul bereikt u na  20 minuten varen het eiland Sipadan. Dit is een prachtig duikgebied waar u veel bijzondere vissen en koraal zal zien. Maar ook kunt u snorkelen en duiken bij het huisrif; u zwemt hier zo vanaf het strand naar toe.

Accommodatie

De in totaal 14 luxe waterbungalows zijn voorzien van airconditioning, ventilator, TV met DVD-speler en badkamer met douche en toilet. De waterbungalows zijn uitgerust met een privé-terras waar u uitzicht heeft over het azuurblauwe water.

Voorzieningen

Er is een restaurant waar u prima kunt eten. Verder is er een hele goede duikschool met Engels sprekende duikstaf. U kunt hier alles wat u nodig heeft huren. Er is internet aanwezig. Het Mabul Waterbungalows resort hoort bij het Smart Divers Resort (een eenvoudiger resort), welke gelegen is op Mabul. U loopt hier in 5 minuten naartoe. U kunt hier gebruik maken van het zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën