Langkawi, Vivanta by Taj

West-Maleisië

Vivanta by Taj (voorheen Rebak Island Resort) is gelegen op Rebak Island, één van de kleinere eilanden van de Langkawi-archipel. Het eiland is privé-bezit en ligt ten zuidwesten van het hoofdeiland Langkawi. U bevindt zich hier in een oase van rust en een weelde aan luxe. Op dit paradijselijke bounty eilandje zult u een droomvakantie hebben.

 

 


 

 

Locatie

Het resort beschikt over zijn eigen boot die ongeveer ieder uur tussen Pantai Cenang op het hoofdeiland Langkawi en Rebak Island vaart. U kunt hierdoor gemakkelijk ook de bezienswaardigheden op het hoofdeiland bezoeken. De pier waar deze boot vertrekt ligt op zo’n 10 minuten rijden vanaf de luchthaven en 25 minuten vanaf Kuah. De overtocht duurt ongeveer 15 minuten.

Accommodatie

De 82 kamers zijn verdeeld over twee verschillende typen gebouwen. De villa’s en kamers zijn in traditionele Maleise stijl gedecoreerd en zijn tot in de puntjes verzorgd.

Voorzieningen

Het resort beschikt over een tweetal prima restaurants. In het Senari, het all-day dining restaurant worden zowel Oosterse, Indische als continentale gerechten geserveerd. In de Boardwalk kunt u één van de heerlijke regionale curry’s proeven en gegrilde specialiteiten. In de bar lounge SY 69 staan heerlijke cocktails op de kaart. U heeft hier een mooi uitzicht op de marina. Op verzoek verzorgt het resort tevens een romantisch privé diner op het strand, het ultieme bounty gevoel. Een leuke verrassing voor uw partner!

In de Safa Wangsi Spa wordt u heerlijk in de watten gelegd tijdens een ontspannende massage of één van de lichaams- en gezichtsbehandelingen. Een prachtig zwembad maakt het geheel compleet.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.