Kapalai Island, Kapalai Dive Resort

Borneo

Een heel apart resort gelegen op een zandbank van het Ligitan rif. Het Kapalai Dive Resort is gebouwd op houten palen. Het resort is omringd door water. Het resort is perfect voor duikers; duikplaatsen liggen zeer dichtbij. U bent er binnen enkele minuten met de boot of zwemmend vanaf de pier van het duikcentrum. Maar ook liefhebbers van snorkelen kunnen hier hun hart ophalen. Onder en rondom uw chalet zwemmen de mooiste vissen!

Locatie

Vanaf Semporna vaart u in circa 40 minuten naar het Kapalai Dive Resort. En vanaf hier is het slechts enkele minuten varen naar de naar zeggen mooiste duiklocaties van Maleisië. Kapalai ligt ook op enkele minuten varen van de eilanden Sipadan en Mabul.

 

Accommodatie

Het resort bestaat uit 59 houten chalets op palen in zee. De chalets zijn met elkaar, het zonnedek, het restaurant en de duikschool, verbonden door houten plankieren. De chalets hebben een prachtige veranda met veel privacy. Genieten van de vele visjes die onder uw chalet zwemmen en van een adembenemende zonsondergang. De chalets zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met toilet, bad en douche (met zoet water).

 

Voorzieningen

Het restaurant (de maaltijden zijn inbegrepen) serveert goede maaltijden in buffetvorm, waaronder uiteraard veel verse vis. Op het zonnedek worden drankjes geserveerd, en hier kunt u genieten van een prachtige zonsondergang. Uiteraard is er een PADI-duikschool waar u uw duiken kunt boeken. Duikmateriaal is hier natuurlijk te huur, maar ook voor snorkelmateriaal en het huren van kayaks kunt u hier terecht. Er is geen strand maar wel een platform in zee met ligbedden. Ook is er een souvenirwinkeltje.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën