Papar, Homestay Papar (Kampung Papaga)

Borneo

Twee tegenover elkaar gelegen huizen bieden ieder een paar kamers aan om volledig deel uit te maken van het lokale leven. U onderneemt samen met uw gastfamilie allerlei activiteiten, zoals fruit plukken, rubbertappen en buffelrijden. U proeft allerlei lokale gerechten en vruchten.

Locatie

Ongeveer 45 minuten rijden vanaf Kota Kinabalu en de luchthaven, als er geen file is. De weg kan soms erg druk zijn. De homestay Koposizon ligt in een kampung tussen rijstvelden. Echt het landelijke leven kunt u hier ervaren. In het gebied van de Kadazan. Het is er vlak. De Papar rivier stroomt door dit gebied.

Accommodatie

William heeft twee kamers met elk twee bedden voor gasten. Er is een westers toilet en een badkamer. Aan de overkant ligt het huis van Robert. Hij heeft 4 kamers voor gasten met elk twee bedden. Hier is een gedeelde douche en een gedeeld westers toilet. De activiteiten worden gezamenlijk uitgevoerd, als er andere gasten zijn.

Voorzieningen

Er zijn geen faciliteiten. Het is geen hotel, u verblijft bij een familie thuis. Er is echter genoeg te doen. De gastfamilie organiseert allerlei leuke activiteiten.

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën