Redang, Coral Redang Island Resort

West-Maleisië

Kleinschalig, stijlvol en modern resort met een prachtige ligging; aan het brede witte strand van Long Beach met mooie koraalriffen voor de deur! Een goed comfortabel hotel, centraal gelegen op Pulau Redang.

 

Opmerking: vanwege het regenseizoen is dit resort gesloten van november tot en met maart.

Locatie

Direct aan het brede zandstrand van Long Beach op Pulau Redang, met diverse eetgelegenheden (bij andere resorts) op loopafstand. U bereikt het Coral Redang Island Resort per openbare ferry vanaf Shabandar jetty (Kuala Terengganu). De overtocht duurt circa anderhalf uur. Vanaf de pier wordt u met een kleine tractor met aanhanger opgehaald en naar uw resort gebracht.

Accommodatie

Het kleinschalige Coral Redang Island Resort heeft 38 kamers verdeeld over losse huisjes. De kamers zijn rondom het zwembad en in de tuin gelegen. Alle kamers hebben een balkon, airconditioning, ventilator, kluisje, minibar en mooie ruime badkamer met gescheiden douche en toilet. Het Coral Redang Island Resort heeft de volgende kamertypen:

 

  • Standard rooms: twee grote gebouwen achter de huisjes gelegen. Nette wat kleinere kamers.
  • Superior rooms: verdeeld over huisjes van 4 kamers (met begane grond en eerste etage). Balkon met tuin-, zwembad- en soms zijzeezicht.
  • Family rooms: gelijk aan de superior rooms, maar met twee slaapkamers. Geschikt voor maximaal 5 personen.
Voorzieningen

In het mooie zwembad kunt u heerlijk een verfrissende duik nemen. Bij de Chicak Bar (gunstig gelegen tussen strand en zwembad) bestelt u een heerlijke drankje. In het Matahari restaurant, gelegen op de eerste etage boven de lobby, worden Maleische en Continentale gerechten geserveerd. U heeft vanaf hier prachtig zicht over zee. 

Bij het hotel vindt u ook een duikcentrum waar u allerlei duik- en snorkeltrips kunt boeken. Verder beschikt het hotel over een klein winkeltje.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën