Hotels in Kota Kinabalu

Onderstaand vindt u een selectie van enkele hotels in Kota Kinabalu. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Maleisie. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Kota Kinabalu? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Kota Kinabalu, Dreamtel

Midden in het centrum van Kota Kinabalu ligt het stadshotel Dreamtel. Het is eenvoudig, maar de kamers zijn van alle faciliteiten die u nodig heeft voorzien.

Kota Kinabalu, Le Meridien

Een schitterend en luxueus hotel met uitzicht op de stad Kota Kinabalu en de Zuid Chinese Zee. Uniek gelegen en uitstekende gastvrijheid.

Kota Kinabalu, Horizon Hotel

Mooi ingerichte designkamers, die net even anders zijn dan de standaard hotelkamers. En de ligging van het hotel is perfect.

Kota Kinabalu, Hyatt Regency Hotel

Een heel fijn hotel, dat heel gunstig gelegen is in de stad Kota Kinabalu. Het ligt aan de boulevard, met uitzicht op zee. U wandelt zo naar restaurants en andere leuke plekken.

Kota Kinabalu, Promenade Hotel

Het Promenade Hotel is een goed en prettig stadshotel, leuk gelegen aan de boulevard, op loopafstand van restaurants aan de kust.

Kota Kinabalu, The Jesselton Hotel

The Jesselton Hotel is een boutique hotel in het centrum van Kota Kinabalu. Het gebouw is een historisch pand, uit de Engelse koloniale tijd.

Lara
Lara
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest en deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Lara
Gionne3
Gionne
Maleisië is zo divers en wordt ook wel genoemd: Azië-in-1-land. Ik ben in alle uithoeken geweest ik deel mijn ervaringen natuurlijk graag met u.
Contact met Gionne