Excursie
Halve dag

De deelstaat Sarawak is bekend vanwege de vele bevolkingsgroepen die hier leven. Chinezen, Maleiers en vele etnische groepen leven hier naast elkaar. En dat is terug te zien in de keuken! Sarawak kent tal van bijzonder smakelijke gerechten, die niet heel moeilijk te maken zijn. Als u tenminste weet welke ingrediënten en kooktechnieken u moet gebruiken. Dit alles leert u tijdens de Bumbu kookworkshop. Bumbu bevindt zich op loopafstand van uw stadshotel, in het historische centrum van Kuching. Samen met één van de koks loopt u allereerst naar de markt om inkopen te doen. Hier verbaast u zich over de vele bijzondere groenten- en fruitsoorten en specerijen. Vervolgens gaat u aan de slag en bereidt u samen met de andere deelnemers drie gangen (één vleesgerecht, één vegetarisch gerecht en een lokaal dessert). En natuurlijk geniet u na afloop van de door uzelf bereidde maaltijd.

 

Inclusief driegangen lunch/diner, receptenboekje, begeleiding van Engels sprekende koks, thee en mineraalwater tijdens het eten

 

Aantal deelnemers:

Deze excursie is samen met andere reizigers 

Ontdek ook deze excursies
Kuching, Wind- & Fairy Caves
Kuching

Kuching, Wind- & Fairy Caves

U wordt bij uw hotel opgehaald voor uw excursie van circa 4 uur (vertrek rond 08:30 ’s ochtends of 13:30 ’s...

Kuching, Fietsen en proeven
Kuching

Kuching, Fietsen en proeven

Vandaag verkent u Kuching per fiets en leert u het authentieke Sarawak kennen! Een erg leuke excursie. Om de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.