Excursie
Halve dag

De deelstaat Sarawak is bekend vanwege de vele bevolkingsgroepen die hier leven. Chinezen, Maleiers en vele etnische groepen leven hier naast elkaar. En dat is terug te zien in de keuken! Sarawak kent tal van bijzonder smakelijke gerechten, die niet heel moeilijk te maken zijn. Als u tenminste weet welke ingrediënten en kooktechnieken u moet gebruiken. Dit alles leert u tijdens de Bumbu kookworkshop. Bumbu bevindt zich op loopafstand van uw stadshotel, in het historische centrum van Kuching. Samen met één van de koks loopt u allereerst naar de markt om inkopen te doen. Hier verbaast u zich over de vele bijzondere groenten- en fruitsoorten en specerijen. Vervolgens gaat u aan de slag en bereidt u samen met de andere deelnemers drie gangen (één vleesgerecht, één vegetarisch gerecht en een lokaal dessert). En natuurlijk geniet u na afloop van de door uzelf bereidde maaltijd.

 

Inclusief driegangen lunch/diner, receptenboekje, begeleiding van Engels sprekende koks, thee en mineraalwater tijdens het eten

 

Aantal deelnemers:

Deze excursie is samen met andere reizigers 

Ontdek ook deze excursies
Kuching, Bako National Park
Kuching

Kuching, Bako National Park

Prachtige dagtocht naar het Bako National Park, nabij de stad Kuching aan de noordkust, een boeiend mangrove-ge...

Kuching, Kajakken door de jungle
Kuching

Kuching, Kajakken door de jungle

Het is heel bijzonder om vanuit uw kajak omringd te worden door de jungle en karststenen bergen rondom de...

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend voorstel voor een compleet verzorgde reis.
Offerte aanvragen
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.