Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

De deelstaat Sarawak is bekend vanwege de vele bevolkingsgroepen die hier leven. Chinezen, Maleiers en vele etnische groepen leven hier naast elkaar. En dat is terug te zien in de keuken! Sarawak kent tal van bijzonder smakelijke gerechten, die niet heel moeilijk te maken zijn. Als u tenminste weet welke ingrediënten en kooktechnieken u moet gebruiken. Dit alles leert u tijdens de Bumbu kookworkshop. Bumbu bevindt zich op loopafstand van uw stadshotel, in het historische centrum van Kuching. Samen met één van de koks loopt u allereerst naar de markt om inkopen te doen. Hier verbaast u zich over de vele bijzondere groenten- en fruitsoorten en specerijen. Vervolgens gaat u aan de slag en bereidt u samen met de andere deelnemers drie gangen (één vleesgerecht, één vegetarisch gerecht en een lokaal dessert). En natuurlijk geniet u na afloop van de door uzelf bereidde maaltijd.

 

Inclusief driegangen lunch/diner, receptenboekje, begeleiding van Engels sprekende koks, thee en mineraalwater tijdens het eten

 

Aantal deelnemers:

Deze excursie is samen met andere reizigers