terug naar overzicht

Bouwsteen Terrapuri Heritage Village

In het kort over Terrapuri Heritage Village

Vuurvliegjes, schildpadden en een prachtige waterval. Dit alles ziet u tijdens deze bouwsteen met verblijf in een wel heel bijzondere accommodatie: het Terrapuri Heritage Village. U overnacht in een gerestaureerd traditioneel Maleis huis, voorzien van alle moderne luxe en comfort.

En van hieruit maakt u leuk uitstapjes. ’s Avonds maakt u een boottochtje door de mangrove tussen de vuurvliegjes, en de volgende dag bezoekt u de moerasschildpadden en wandelt u naar de Sekayu waterval. Een leuk en gevarieerd programma.

Penarik-TerrapuriPenarik13(10)

Route

Dag 1  Naar Penarik

Dag 2  Penarik

Dag 3  Vertrek Penarik

 

Penarik, TerrapuriPenarik, Terrapuri12(10)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Tip

  • U kunt na deze bouwsteen gemakkelijk doorreizen naar de bounty-eilanden Lang Tengah en Redang.

Overige informatie

Accommodaties

U overnacht in een gerestaureerd traditioneel Maleis huis, voorzien van alle luxe en hedendaags comfort, in het Terrapuri Heritage Village. Zie tabje Hotels.

 

Vervoer

Met een bootje vaart u door de mangrove tijdens de vuurvliegjestour. De volgende dag reist u per auto of minibus (afhankelijk van het aantal deelnemers) naar de bezienswaardigheden.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu uit twee of twintig personen (of meer) bestaat. Het boottochtje en de excursie naar het TerrapinConservation Centre en de Sekayu waterval worden samen met andere reizigers uitgevoerd.

 

De vluchten naar Maleisië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.