Rangalifinolhu Island en Rangali Island, Conrad Malediven

Malediven

In luxe verblijven op de Malediven dan is het Conrad absoluut een goede keus. U kunt hier eten in het enige echte glazen onderwaterrestaurant ter wereld, waardoor u allerlei vissen en zelfs haaien kunt zien die over het restaurant heen zwemmen, wat bijzonder om dit mee te maken!

Locatie

Gelegen in de Indische oceaan op Rangalifinolhu en Rangali eiland.

Accommodatie

De beach villa’s bevinden zich op het grotere Rangalifinolhu eiland, terwijl de watervilla’s zich op het kleinere eilandje Rangali bevinden. Alle villa’s hebben zowel een bad als een douche in de badkamer, airconditioning, een televisie, minibar en koffie- en theefaciliteiten.

 

 

Kamertypen:

  • Beach villa: deze villa’s zijn 50m2 groot en hebben een terras, een privé tuin en een open air badkamer.
  • Deluxe beach villa: deze villa’s zijn ruimer en een hebben eigen plunge pool
  • Deluxe water villa: dit zijn echt de huisjes die in de zee staan. Ze zijn groot, 115 m2 en gelegen op Rangali eiland. Deze villa’s hebben als extra een color changing whirlpool, een “floating” bed en een ‘42’inch TV met een dvd speler en een IPOD connectie. Kinderen onder de 12 mogen niet in de watervilla’s verblijven.
  • Superior water villa: deze kamers zijn wat kleiner 76 m2, maar prachtig ingericht. Vanuit uw bed heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan.
  • Water villa: deze prachtige watervilla’s zijn in 2012 verkozen tot de beste en mooiste watervilla’s. Het absolute hoogtepunt van deze villa’s is het glazen dek wat het idee geeft dat uw villa op de zee drijft. Uiteraard heeft u door dit glazen dek een fantastisch uitzicht in de oceaan met al haar kleurrijke vissen

 

Even rond kijken: klik met uw muis op de foto en sleep de muis vervolgens naar links of naar rechts.

Voorzieningen

Maar liefst 8 (!) restaurants telt dit resort. Een opsomming: Atoll market, buffet uit 8 verschillende landen, Mandhoo restaurant, open air-over water, prachtig! Ithaa glas en onderwaterrestaurant, Koko Grill restaurant om Japans te eten, Sunset Grill, open air restaurant, Wijnkelder waar u kunt dineren, Culinair chinees restaurant, Fine dining open air restaurant.

 

Verder zijn er 2 bars: De Rangali bar met live muziek en een cheese and wine bar.

Er zijn vele watersportmogelijkheden zoals: catamaran zeilen, windsurfen, kanoën, wake boarden, kneeboarden en kajakken.

Ook is er een gym, prachtig in een watervilla! U kunt sporten beoefenen als yoga, tennis, tafeltennis en beachvolleybal.

 

Unieke excursies: zoals het spotten van manta roggen en snorkelen met walvishaaien. De spa is prachtig in een watervilla!

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.