Kaafu Atol, Fun Island Resort & Spa

Malediven

Azuurblauwe zee, wit poederzand en palmbomen: dit zijn de kenmerken voor uw verblijf op de Malediven. U zult hier heerlijk genieten op dit paradijsje.

Locatie

De ligging is aan het prachtige witte zandstrand van de Malediven aan de zuidelijke Malé atol. Op ongeveer 45 minuten varen per speedboot vanaf de luchthaven.

Accommodatie

De deluxe kamers zijn absoluut goed, maar onze voorkeur gaat toch zeker uit naar de beach front rooms, omdat u vanaf deze huisjes meteen in het poederwitte zand stapt. In alle kamers is een zitgedeelte, een double bed (een tweepersoonsbed), airconditioning en zonnebedden op het terras.

 

Kamertypen:

  • 8 deluxe rooms: Deze kamers zijn voorzien van alle moderne faciliteiten en hebben een terrasje en een open air badkamer met een bad
  • 67 beach front rooms: Deze kamers hebben als groot verschil dat u meteen vanaf uw kamer op het witte strand stapt. Deze kamers hebben de badkamer binnen en ook geen bad.
Voorzieningen

Er is een restaurant in dit hotel. Verder zijn er vele watersportmogelijkheden zoals: catamaran zeilen, windsurfen, snorkelen en duiken.

U vindt een gym, spa, biljart en tennisbaan in het hotel. Ook is er Wifi aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën