terug naar het overzicht

Rondreis Het beste van Thailand en Laos

Fietsend door onbekende straatjes start u de reis in Bangkok. Via het noorden van Thailand, Chiang Mai en Chiang Rai, reist u naar de grens van Laos. Daar stapt u aan boord voor een tweedaagse cruise over de Mekong-river die eindigt in UNESCO-stad Luang Prabang. Via Vang Vieng en Vientiane reist u met de trein terug naar Bangkok. Uw reis eindigt in alle rust aan het Thaise strand van Hua Hin.

Wat maakt deze reis bijzonder
Cruisen op de Mekong-rivier
Wandelen langs de River Kwai
Relaxen aan het Thaise strand
Vietnam-Mekongdelta-Gionne
Gionne
Laos is een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Prijsindicatie vanaf € 3200,- per persoon
Reisduur: 22 dagen / 21 nachten
Vrijblijvende offerte aanvragen Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisidee

De reis van dag tot dag: Het beste van Thailand en Laos

Thailand

Dag 1  Aankomst Bangkok

Dag 2  Bangkok

Dag 3  Bangkok

Dag 4  River Kwai

Dag 5  River Kwai

Dag 6  Ayutthaya - nachttrein

Dag 7  Chiang Mai

Dag 8  Chiang Mai 

 

Dag 9  Chiang Rai

Dag 10 Chiang Rai

Laos

Dag 11  Pakbeng

Dag 12  Luang Prabang

Dag 13  Luang Prabang

Dag 14  Luang Prabang

Dag 15  Vang Vieng

 

 

 

 

Dag 16  Vang Vieng

Dag 17  Vientiane

Thailand

Dag 18  Bangkok

Dag 19  Hua Hin

Dag 20  Hua Hin

Dag 21  Hua-Hin

Dag 22  Vertrek Hua-Hin

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Bangkok

De hoofdstad van Thailand, Bangkok, ligt aan de Chao Phraya-rivier. De Thaise bevolking noemen Bangkok ook wel Krung Thep; de stad der engelen. Het is een drukke, uitbundige metropool met ruim acht miljoen inwoners. De stad kent vele gezichten door de mix van het moderne stadsleven met de traditionele Thaise cultuur. In de omgeving van de torenhoge gebouwen met skybars en gigantische winkelcentra vindt u kleine marktjes en restaurantjes.

 

Overnachting in Bangkok

Inclusief privé-transfer

 

Dag 2 Bangkok

Bangkok-Fietsen-Klong1_1_417518 Wat-Phra-Si-Rattana-Satsadaram_1_417534 Bangkok-fietstocht

Een leuke manier om Bangkok te verkennen is per fiets. Op de fiets trotseert u de drukte van Bangkok en manoeuvreert u door Chinatown. U ziet de enorme verschillen die Bangkok zo karakteriseren. U fietst door smalle straatjes, over lokale markten en langs tempels en ziet het dagelijks leven van de mensen in de stad van dichtbij. Hierna steekt u met fiets en al de Chao Phrayarivier over om uw fietstocht te vervolgen door het groenste gedeelte van Bangkok. Hier zijn bijna geen wegen. U fietst over hooggelegen, smalle, cementen paden die u door de groene oase van Bangkok leiden. Auto’s en ander zwaar verkeer kunnen hier niet rijden waardoor u heerlijk rustig kunt fietsen. U stapt daarna aan boord van een longtailboat. U vaart door de wateren van Bangkok en ziet waarom Bangkok ook wel het "Venentië van het oosten" wordt genoemd. De boot brengt u terug naar de stad. Nog een klein stukje fietsen, en dan is deze leuke tocht alweer afgelopen.

 

Overnachting in Bangkok

Inclusief ontbijt, lunch, fietshuur en Engelssprekende gids

Bijzondere streetart in Bangkok
Bangkok

Bijzondere streetart in Bangkok

U ontmoet de gids bij uw hotel en met het openbaar vervoer vertrekt u richting Jim Thompson's Huis, een...

Dag 3 Bangkok

Deze dag is ter vrije besteding. Onze tip: bezoek het paleis van de koning in het oude centrum. De Grand Palace wordt door indrukwekkende wachters bewaakt. Oranje geklede monniken lopen tussen de gouden tempels. Op het terrein staat de tempel Wat Phra Kaeo, één van de belangrijkste tempels van Thailand. Binnen staat de smaragdgroene Boeddha te schitteren op zijn troon. Maak een wandeling over het complex en proef de sfeer van rondom het oude Koningshuis. Bezoek ook Wat Pho, de liggende boeddha. Of één van de andere vele mooie en bijzondere tempels in het oude centrum. Drink 's avonds een drankje in één van de skybars voor een uitzicht over de verlichte stad. Bent u in het weekend in Bangkok? Breng dan een bezoek aan de Chatchuakmarkt. Favoriet bij de lokale bevolking en koopjesjagers.

 

Overnachting in Bangkok

Inclusief ontbijt

Dag 4 Bangkok – River Kwai

River-Kwai-Pak-Seang-Jungle1 Thailand-Riverkwai-treinmarkt_2_273475

Op weg naar Kanchanaburi stopt u bij de Mae Klong-treinmarkt. Dit dorp heeft z'n bekendheid te danken aan de trein die door de markt rijdt. Bij gebrek aan plaats zijn de marktkooplui gewoon op de treinrails gaan zitten. Als de trein eraan komt halen ze alles snel weg zodat de trein kan passeren. Verbazingwekkend! Even verderop is een andere beroemde markt te zien: de drijvende markt van Damnoen Saduak. Stap op een bootje en vaar tussen de drijvende marktkraampjes door. Ook ziet u hoe de mensen leven zo aan de rivier. Na deze indrukken rijdt u door naar Kanchanaburi waar u ’s middags het Hellfire Museum bezoekt. De geschiedenis van deze plek is nog voelbaar. De Hellfire Pass was één van de moeilijkste overbruggingen tijdens de bouw van de Thai-Birmaspoorlijn. Op deze plek zijn veel gevangenen omgekomen. Vele Nederlanders hebben er helaas ook het leven gelaten. Neem de tijd om het rustig te bekijken. Dan wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Informatie Kanchanaburi:

Het bekendste deel van de 'River Kwai', stroomt door Kanchanaburi. De stad Kanchanaburi trekt veel mensen vanwege de geschiedenis van de Thai-Birmaspoorlijn. Er zijn een aantal oorlogsbegraafplaatsen en musea te bezoeken. Ook de wereldberoemde spoorbrug herinnert aan deze tijd. Buiten de stad overheerst de natuur. Tussen de bergen en ondoordringbare jungle slingert de rivier de Kwai. In vele nationale parken ziet u dichte jungle en watervallen.

 

Overnachting in Kanchanaburi

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden

 

Dag 5 River Kwai

Als u de stad verlaat, rijdt u de natuur in. Deze ochtend maakt u een wandeling bij de beroemde Erawan watervallen. De watervallen zijn geliefd bij de lokale bevolking en toeristen. Er zijn diverse poeltjes om in te zwemmen of kiest u liever de intensieve wandeltocht naar het hoogste punt van de watervallen? Er zijn meer dan 7 niveaus. Het is een hele inspanning, maar u wordt beloond met het uitzicht. Na de lunch kunt u, met een beetje geluk, een klein stukje meerijden met de trein over de wereldberoemde Birma spoorlijn. U bezoekt ook de beroemde brug, de "Bridge on the River Kwai”. Neem de tijd om het rustig te bekijken. Aan het eind van de dag wordt u naar uw hotel gebracht.

 

Overnachting in Kanchanaburi

Inclusief ontbijt, lunch, privé-auto/busje met chauffeur en Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 6 River Kwai - Ayutthaya

Thailand-riverkwai25

We vervolgen de reis naar de hoogste Chedi (stoepa) ter wereld. Deze Chedi is 127 meter hoog en steekt ver boven de stad uit. Het wordt gezien als de plek waar het boeddhisme voor het eerst in Thailand werd onderwezen. Daarna reist u verder naar Ayutthaya. Tip: verken het tempelgebied van Ayutthaya per fiets. ’s Avonds stapt u in de nachttrein naar Chiang Mai.

 

Overnachting in de trein

Inclusief ontbijt, privé auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 7 Chiang Mai

U komt aan in het noorden van Thailand, het vroegere Lanna koninkrijk. Het noorden bestaat uit hoge bergen en wouden. De belangrijkste plaats is Chiang Mai, qua grootte de tweede stad van Thailand, maar dan wel 40 keer zo klein als Bangkok. De stad is rustiger en gezelliger dan de hoofdstad. In Chiang Mai, de roos van het noorden, zijn veel tempels te zien. Eentje mag u echt niet missen, de Wat Phratat Doi Suthep. Dit is niet zomaar een tempel! Boven op de top van een 1601 meter hoge berg kijkt dit heiligdom uit over de wijde omgeving. Er gebeurt veel in en rond de tempel; schoolkinderen die uitvoeringen geven om wat bij te verdienen, pelgrims die hun rituelen doen, mensen die een kopje koffie drinken op deze mooie plek. Het is echt een aanrader. De stad staat ook bekend als centrum voor handwerken zoals paraplu’s en houtsnijwerk. In de avond zijn er gezellige nachtmarkten waar u verse gerechten kunt eten of voordelig souvenirs kunt kopen. Chiang Mai heeft een bijzondere sfeer door zijn eigen taal, keuken en tradities.

 

Overnachting in Chiang Mai

Inclusief treinreis en transfer

Doi Suthep
Chiang Mai

Doi Suthep

Vandaag combineert u cultuur met natuur. Vertrek vroeg vanuit uw hotel, dan is het nog heerlijk koel en rustig...

Dag 8 Chiang Mai

Chiang-Mai-Local Thailand-Chiangmai-bamboo-raft_5_127123

In en om Chiang Mai is zoveel te beleven dat het soms moeilijk kiezen is. De natuur is prachtig en kunt u het beste ervaren door op de fiets de stad uit te gaan. Er zijn georganiseerde tochten met gids of trek er zelf op uit en laat u verrassen. Leuke combinatie is fietsend de stad verkennen en kennis te maken met de lokale lekkernijen. In het land van olifanten mag een ontmoeting met deze machtige dieren niet ontbreken. Maar dan wel op een verantwoorde manier! Voor de avonturiers is ziplinen tussen de boomtoppen een leuk idee. Maar raften, Stand Up Peddling (Suppen), mountainbiken en wandelen is ook mogelijk.

 

Overnachting in Chiang Mai

Inclusief ontbijt

Dag 9 Chiang Mai - Chiang Rai

U reist verder naar Chiang Rai, de grootste noordelijke stad van Thailand. Het is een goed uitgangspunt voor een bezoek aan de bekende Gouden Driehoek, het drielandenpunt met Myanmar, Laos en Thailand. De regio is met name interessant vanwege het berglandschap. Chiang Rai heeft zelf geen bijzondere hoogtepunten, waardoor het niet door hordes toeristen wordt bezocht. Dit heeft als voordeel dat de sfeer er nog typisch Thais is, de mensen spreken bijna geen Engels en de prijzen liggen lager dan in de bekendere plaatsen van Thailand. Er is genoeg keus uit goede restaurants. Buiten de stad kunt u theeplantages, natuurparken en wat kleine dorpjes van bergstammen bezoeken.

 

Overnachting in Chiang Rai

Inclusief ontbijt en transfer

Dag 10 Chiang Rai

Chiang-Rai-Witte-Tempel1_1_417627

In en rondom Chiang Rai zijn leuke uitstapjes te maken. De interessante architectuur, verspreid door de hele stad, is een combinatie van Thaise en Birmese invloeden. Het is een rustige en prettige stad. De Wat Phra Kaew is voor iedereen een must-see. Deze tempel is gebouwd in de 12e eeuw tijdens het tijdperk van het Lanna-rijk. Hier werd ook de smaragdgroene Boeddha gevonden en later naar Bangkok gebracht. Op deze vindplaats is een replica geplaatst. Tevens is er een oude gevangenis en een klokkentoren op de plek waar 's avonds ook de nachtmarkt begint. U kunt per longtail boot naar de Tham Pla Cave gaan, in deze grot is een tempel gebouwd. De inheemse mensen beschouwen deze plaats als heilige grond. Verder is het een aanrader om met de riksja de lokale markt te bezoeken.

 

Overnachting in Chiang Rai

Inclusief ontbijt

Dagtocht Gouden Driehoek
Chiang Rai

Dagtocht Gouden Driehoek

Vandaag staat de beruchte Gouden Driehoek op het programma, het drielandenpunt waar de landen Thailand, Birma...

Dag 11 Chiang Rai - Pakbeng

Vandaag steekt u de grens over naar buurland Laos. Uw reis door Laos begint ontspannen. U vaart per boot stroomafwaarts over de Mekong-rivier naar Pakbeng. Het landschap is heuvelachtig. Hoe verder u Laos in vaart, hoe meer de heuvels echt bergen worden. De hellingen zijn groen bedekt met verschillende soorten bomen en akkerlanden. U vaart een handjevol dorpjes voorbij; vrouwen doen de was in het water en kindjes zwemmen er vrolijk omheen. U gaat van boord om rond te wandelen in één van deze dorpen en het dagelijkse leven van de Kamu-bevolking van dichtbij te zien. De huizen zijn op palen gebouwd voor verkoeling én om geen natte voeten te krijgen als de rivier buiten de oevers treedt. Terug aan boord staat een buffetlunch voor u klaar. De boot vaart verder en de natuur wordt steeds uitbundiger. Einde van de middag meert de boot aan in Pakbeng. Over gammele bruggetjes bereikt u het vasteland. Maak voor het donker nog een wandeling naar het dorp, of wacht met de voetjes omhoog op de zonsondergang over de Mekong. Ook een aanrader!

 

Overnachting in Pakbeng

Inclusief ontbijt, lunch en diner, Engelssprekende gids en Entreegelden

Dag 12 Pakbeng - Luang Prabang

Laos-Overal-Rivier_1_417646

Bent u een vroege vogel? Wandel dan voor het ontbijt naar de markt in Pakbeng waar mensen uit de omliggende dorpen hun in- en verkopen doen. Een kleurrijk tafereel. Weer aan boord van de boot glijdt het ruige, groene landschap aan u voorbij. U vaart naar Luang Prabang. Op de route bezoekt u een traditionele destilleerderij waar onder andere rijstwijn geproduceerd wordt. U mag natuurlijk proeven! Hier worden ook kleurrijke met de hand gewoven doeken verkocht; dé specialiteit van Laos. Weer aan boord schuift u aan voor de lunch. Niet ver buiten Luang Prabang, waar de rivier zich splitst, stopt u bij de bekende Pak Ou-grotten. In deze grotten zijn duizenden Boeddhabeelden verzameld. Voor zonsondergang arriveert u in Luang Prabang. Hier wordt u opgehaald en naar uw hotel gebracht.

 

Informatie Luang Prabang:

Luang Prabang, de koningshoofdstad van Laos en te vinden op de lijst van het UNESCO werelderfgoed. U vindt hier eeuwenoude tempels en koloniale huizen die u gemakkelijk te voet kunt verkennen. Luang Prabang is een levendige stad waar u van vroeg tot laat reuring vindt. Het begint al met de monniken met hun bedelnappen in de ochtend. Verder kunt u de Phousi Hill beklimmen, wanneer u op de top aankomt, heeft u een adembenemend uitzicht over Luang Prabang, de Mekong-rivier en de omliggende bergen.

 

Overnachting in Luang Prabang

Inclusief ontbijt en lunch, Engelssprekende gids en entreegelden

Dag 13 Luang Prabang

Na het ontbijt wordt u opgehaald om de schitterende Kuang Si-watervallen te bezoeken. De weg ernaartoe is al de moeite waard, onderweg passeert u teakhouten bossen en verschillende inheemse dorpen. Bij het Living Crafts Centre stopt u even, om kennis te maken met de beroemde Laotiaanse stoffen en weverijen. Eenmaal aangekomen bij de watervallen, maakt u een wandeling langs het turquoise water in de witte kalkstenen poelen die trapsgewijs omhoog gaan. Ook kunt een verfrissende duik nemen als u wilt, de natuurlijke zwembaden zijn hier perfect voor. Vergeet dan ook niet uw badkleding en handdoek mee te nemen. Bij de ingang van het park is een opvangcentrum voor zonberen, de schattige beren worden met uitsterven bedreigd. In het opvangcentrum worden de zieke- en weesberen verzorgd. U kunt ook hier een kijkje nemen. Op de terugweg stopt u bij een Buffelmelk-boerderij. De boerderij is opgezet door twee Australiërs om de lokale bevolking te helpen. U krijgt een rondleiding en wat meer informatie over wat ze doen. Ook kunt u de buffels voeren, badderen, en als er kleintjes zijn, melk geven.

 

Overnachting in Luang Prabang

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids en entreegelden

Fietsend door het platteland!
Luang Prabang

Fietsen door landelijk gebied

Vandaag verkent u de landelijke omgeving rondom Luang Prabang per fiets. Het begint al goed: met de fiets aan...

Dag 14 Luang Prabang

2c790bf9-7c83-4581-b422-92cc921cbe3a Luang-Prabang-Monniken3_1_417667

Vandaag verkent u op eigen gelegenheid de stad. Sta vroeg op om deel te nemen aan het dagelijks ochtendritueel van de monniken. Zij dwalen door de stad om de lokale bevolking te zegenen. Als gift krijgen ze kleefrijst, die ze in kommen bij zich dragen. Een bijzonder fenomeen en heel fotogeniek! Overdag neemt u al dwalend over het schiereiland door de kleine straatjes en langs de ruim 40 tempels het lokale leven in u op. Na elke hoek ziet u weer wat anders. En wat is het leven hier nog ontspannen! Bezoek het Nationaal Museum wat voorheen het Koninklijk Paleis was. Veel pracht en praal voor Laotiaanse begrippen. 's Avonds kunt u genieten van een Frans wijntje op een terras of kiest u liever voor een Lao biertje bij een lokaal restaurantje.

 

Overnachting in Luang Prabang

Inclusief ontbijt

Dag 15 Luang Prabang - Vang Vieng

Een lange, maar prachtige bergroute brengt u naar Vang Vieng. De omgeving van Vang Vieng is de voornaamste reden waarom u dit plaatsje bezoekt. De plek wordt omgeven door kalkstenen rotsformaties, groene rijstvelden en een prachtig karstlandschap. De iets minder leuke kant van Vang Vieng is dat er een tijd lang veel backpackers naartoe kwamen, dit is de laatste tijd gelukkig weer iets minder. Langzaamaan wordt het weer een mooie plek voor jong en oud. Onze accommodaties proberen we wel altijd buiten het centrum te boeken, dan heeft u in ieder geval nergens last van en kunt u vanaf uw accommodatie genieten van het uitzicht. Vooral de zonsondergangen hier zijn prachtig en zeker het bekijken waard.

 

Overnachting in Vang Vieng

Inclusief ontbijt en transfer

Dag 16 Vang Vieng

Laos-Boeddha Laos-Vang-Vieng-Rivier Laos-Vang-Vieng-Locals_1_417787

Vandaag heeft u alle tijd om de omgeving van Vang Vieng te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld een dorpje zo’n 17 kilometer verderop om te kijken hoe de lokale bevolking leeft en rijstwijn maakt. Stap in een kano en maak een tochtje over de rivier waarbij u ondertussen van het uitzicht geniet! Een andere manier om de omgeving te verkennen is per fiets, zodra u Vang Vieng uit bent, bevindt u zich midden in de rijstvelden en rotspieken. Ook zijn er een aantal grotten in de omgeving die te bereiken zijn per fiets en een liggende Boeddha, hier kunt u ook heerlijk zwemmen. In het dorpje zelf zijn genoeg restaurantjes waar u van een echte Vietnamese maaltijd kunt genieten. Kortom, genoeg te doen in en rondom dit relaxte stadje.

 

Overnachting in Vang Vieng

Inclusief ontbijt

Dag 17 Vang Vieng - Vientiane

In ongeveer drie uur rijden bent u in de hoofdstad Vientiane. Aansluitend maakt u een stadstour door Vientiane. U bezoekt deze middag de belangrijkste bezienswaardigheden. Bijvoorbeeld de Victory Gate, de Laotiaanse variant van de Franse Arc de Triomphe. Dit monument werd gebouwd om de slachtoffers te herdenken die stierven in de revolutie van 1975. Het geld waarmee dit monument gebouwd is, was oorspronkelijk bestemd voor de bouw van een vliegveld, maar de Laotianen kozen voor een monument! U bezoekt tevens Wat Sisaket, de oudste tempel van de stad. In de nissen bevinden zich wel duizenden kleine en grotere Boeddhabeeldjes. Het nationale symbool van Laos mag uiteraard niet vergeten worden; de That Luang Stupa, het meest heilige boeddhistische monument van heel Laos. De stoepa is een mengelmoes van Khmer, Indische en Laotiaanse stijlen.

 

Informatie Vientiane:

Vientiane, de hoofdstad van Laos, gelegen aan de oevers van de Mekong-rivier. Vientiane is een redelijk grote stad, maar dat is niet te merken. Terwijl andere grote Aziatische steden vrij hectisch zijn, voelt Vientiane meer aan als een groot dorp. Wanneer u op pad gaat, zijn alle bezienswaardigheden vrij dichtbij. Lopend, met de fiets of per tuktuk is alles prima te doen. Er zijn toch wel een aantal bijzondere plekken welke u op uw lijstje kunt schrijven. De Patuxai bijvoorbeeld, ook wel de ‘Arc de Triomphe’, van Laos. Wanneer u naar boven klimt, heeft u een prachtig uitzicht over de stad. Ook een bezoekje waard is de lokale avondmarkt, u snuift hier heel wat bijzondere geuren op, of de Wat Si Saket, in deze tempel vindt u een kloostermuur met wel meer dan 8000 Boeddha’s!

 

Overnachting in Vientiane

Inclusief ontbijt, transfer en Engelssprekende gids in Vientiane

Dag 18 Vientiane - Bangkok

Bangkok-Drijvende-Markt1_1_417811

U wordt bij uw hotel in Vientiane opgehaald en naar de grens met Thailand gebracht. Van daar wordt u naar het treinstation van Nong Khai gebracht. Per nachttrein reist u terug naar Bangkok.

 

Overnachting in de trein

Inclusief ontbijt en transfers

Dag 19 Bangkok - Hua Hin

De badplaats Hua Hin ligt op drie uur rijden ten zuiden van Bangkok. Prima in te passen voor of na uw rondreis door Thailand. Hua Hin ligt aan de Golf van Thailand en is ontdekt door zee- en zonliefhebbers door het langgerekte, witte zandstrand. Hua Hin is een van de eerste badplaatsen van Thailand. Tegenwoordig is toerisme de belangrijkste bron van inkomsten. Er zijn veel dingen te doen; winkelcentra, diverse (avond)markten, watersporten, excursies naar nabijgelegen nationale parken, golfbanen etc. De meeste accommodaties in Hua Hin liggen niet direct aan het strand. Een strandweg scheidt de hotels van het strand. Takiab Beach is een van de stranden van Hua Hin waar kleinschalige accommodaties te vinden zijn, direct aan het strand. Dit ligt op ongeveer 5 minuten van het drukkere centrum van Hua Hin. Bij Takiab Beach vindt u kleine restaurantjes en is het wat rustiger.

 

Overnachting in Hua Hin

Inclusief transfer

Dag 20 Hua Hin

Thailand-Huanhin-grachtje_2 Thailand-Huahin-strand1_2

Als u in Hua Hin verblijft is het leuk om het stationsgebouw te bekijken op een van de oudste treinstations in Thailand. Of ga wat drinken in het chique, historische Sofitel Hua Hin Hotel; ook hier waant u zich in het begin van de vorige eeuw. Tussen Hua Hin en Cha-Am ligt een zomerresidentie van de koninklijke familie, eveneens uit het begin van de twintigste eeuw. Het teakhouten paleis Mrigadayavan is bijna geheel in originele staat gerestaureerd.

 

Overnachting in Hua Hin

Inclusief ontbijt

Dag 21 Hua Hin

Vandaag kunt u een uitstapje maken naar het Sam Yoi Rot National Park. In dit nationale park hoort u blaffende herten, ziet u rondslingerende apen en kleurrijke vogels. De Tham Phraya Nakhon grot is één van de hoogtepunten in dit park. Vanaf het strand wandelt u in ongeveer anderhalf uur naar deze plek. De grot heeft een open dak. Zodra het zonlicht erdoorheen schijnt, en het goud op het kleine tempeltje middenin de grot schittert, gebeurt er iets mysterieus. Daarna kunt u lunchen op het strand, zwemmen en relaxen voordat u weer terugvaart.

 

Overnachting in Hua Hin

Inclusief ontbijt

Dag 22 Vertrek Hua Hin

U wordt bij uw hotel in Hua Hin opgehaald en naar de luchthaven in Bangkok gebracht. Vanaf hier vliegt u weer terug naar huis.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën

Per boeking beschermen wij 100 m2 tropisch regenwoud

Lees meer op onze pagina over duurzaam reizen