Infodagen Laos

Laos is één van de meest ongerepte en authentieke landen in Zuidoost-Azië en onze Laos-specialisten reizen maar wat graag naar deze bestemming om de mooiste plekken te (her)ontdekken voor uw reis. Zij kennen Laos op hun duimpje en delen graag hun ervaringen met u. Meld u nu aan voor de informatiedag Laos.

 

5412e52e-2306-41cc-9efc-5ecb4a2f3211

Online presentaties

Normaal geven wij de presentaties in ons historisch pand in Monnickendam. Vanwege de huidige situatie geven we de presentaties op dit moment alleen online, zo kunnen wij u toch nog op een leuke en veilige manier van reisinspiratie voorzien.

 

Onze kennis gaat ver en dat delen wij graag met u. Wij presenteren uitgebreid, zodat u het beste van uw reis kunt maken. Meld u nu gratis en vrijblijvend aan.

Tot snel!

P1010114, reijnierse(10)

De Laos presentatie

Wij nemen u mee naar het vriendelijke Laos. Wij vertellen u al onze ervaringen, zodat u inspiratie kunt opdoen voor uw eigen reis naar Laos.

 

Het is een interactieve presentatie, vragen en eigen ideeën vinden wij erg leuk om te horen tijdens deze presentatie. Tussendoor nemen we even een korte pauze, daarna zullen we u meer laten zien van deze prachtige bestemming.

 

Is deze infodag iets voor u?

Onze Laos-specialisten kennen Laos goed, zij nemen u tijdens deze infodag mee op reis door dit authentieke land. Wat zijn de mooiste routes? De onbekendere plekjes? Welke accommodaties zijn fijn, welke praktische zaken zijn er en wat wil ik echt niet missen tijdens mijn rondreis?

 

Wilt u een rondreis door Laos maken met alleen uw gezelschap en alles zo geregeld dat het aan uw reiswensen voldoet? Dan nodigen wij u graag uit om onze presentatie bij te wonen. Het is een interactieve presentatie dus als u vragen heeft, kunt u die gewoon stellen. Wij geven graag antwoord op al uw vragen, zodat u met een onbezorgd gevoel op reis gaat.

 

Informatie Laos    Informatie Laos    Informatie Laos