Don Khone, Sengahloune Resort

Laos

Het Sengahloune Resort is een fijne accommodatie. Het resort bestaat ondertussen uit verschillende slaapplekken. De kamers met uitzicht op de Mekong zijn het beste. De bungalows zien er ook leuk uit alhoewel deze weinig meer worden gebruikt.

Locatie

Sengahloune Resort is gelegen aan de hoofdstraat. Verschillende restaurantjes en winkeltjes kunt u allemaal per voet bereiken. De bezienswaardigheden op de 4000 eilanden zijn allemaal per fiets of tuktuk bereikbaar. Het hotel heeft verschillende fietsen tot zijn beschikking waar u gebruik van kunt maken.

Accommodatie

Het hotel beschikt over 15 Deluxe kamers die allemaal over een flat screen, airco, ventilator, kluisje, koffie- en theefaciliteiten en een koelkast met minibar beschikken. Alle Deluxe kamer hebben een prachtig uitzicht over de Mekong-rivier. De badkamer bestaat uit een bad en douche apart, in de badkamer is een groot raam gemaakt zodat u gewoon de kamer in kunt kijken wanneer u in bad ligt. Uiteraard is dit af te sluiten met een gordijn. De Deluxe kamer beschikt ook over een sofa die als extra bed kan worden gebruikt.

 

Er zijn 4 Suites kamers, deze zijn wat groter dan de Deluxe kamer en kijken ook uit over de tuin en de Mekong-rivier. De kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de Deluxe kamers.  

 

Er zijn tevens een aantal familiekamers, hier kunnen maximaal vier personen in. Ook deze kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als bovenstaande kamers.

Voorzieningen
  • Het hotel heeft een restaurant dat aan de Mekong ligt, u heeft hier een prachtig uitzicht tijdens uw maaltijd.
  • Het hotel heeft een zwembad dat achter het hotel gelegen is, ook is hier een kinderbad aanwezig.
  • Diverse excursies kunnen bij het hotel geboekt worden
  • Fietsen
  • Wifi
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën