Hotels in Zuid Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Zuid Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Zuid Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Ban Nongluang, Treehouse

De boomhutten zijn geheel gemaakt van inheemse materialen en liggen hoog in de kruinen van de bomen. Dit geeft het gevoel van één worden met de natuur en privacy is gegarandeerd!

Bolaven, Suan Sinouk Coffee Resort

Verblijf in één van de kamers van het koloniale huis of het knusse chalet op de koffieplantage Sinouk. Het is er heerlijk rustig.

Bolaven, Tad E-Tu resort

Het E-Tu Waterfall Resort ligt prachtig, middenin de natuur, vlakbij een mooie waterval. Het gebied heeft een mild klimaat, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen.

Bolaven, Tadlo lodge

Tadlo Lodge is gelegen op een goede locatie in een prachtig natuurgebied. De villa bungalows op palen liggen aan beide zijden van de Sexet rivier in Tadlo dorp.

Champasak, The River Resort

Een droom van een locatie! Een grote tuin met grasvelden, rijstvelden, vijvers met lotusbloemen en 10 schitterende strak vormgegeven villa’s, waarvan de meeste uitkijken over de Mekong.

Champasak, La Folie Lodge

La Folie Lodge is gelegen op Don Daeng eiland in het zuiden van Laos, tussen al het natuurschoon. De logde heeft een prachtig privéstrand waar u kunt genieten van schitterende...

Khong Island, Pon Arena

Grote ramen, die de hele pui beslaan, bieden een fantastisch uitzicht op de Mekongrivier. In de verte zie u een enorm gouden Boeddhabeeld.

Khong Island, Senesothxeun

Vanaf het balkon, starend over de Mekongrivier met in de verte de gouden glinstering van een enorm Boeddhabeeld: dat past bij het Senesothxuen Hotel op het eiland Don Khong.

Khong Island, Kongmany hotel

Een lieflijk Frans koloniaal huis met een adembenemend uitzicht op de Mekong rivier. Het hotel mengt Frans koloniale en traditioneel Laotiaanse stijlen.

Savannakhet, Nanhai hotel

Het Nanhai hotel ligt op ongeveer 1 km vanuit het centrum van Savannakhet. De omgeving is rustig en mooi.

Pakse, Résidence Sisouk

In een koloniaal gebouw in het centrum van Pakse ligt familiehotel Résidence Sisouk. De kamers zijn ruim en mooi ingericht.

Pakse, Athena Hotel

Leuk kleinschalig hotel, met zwembad, aan de rand van het centrum van Pakse. Ideaal middenklasse hotel in Pakse!

Laos-Kim-Pronk
Kim
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Kim
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.