Vang Vieng, Villa Nam Song

Laos

Villa Nam Song is een oase van rust. De kamers zijn simpel, maar wel goed. Dit kleine hotel ligt aan de rivier en buiten de drukte van Vang Vieng. Voor de lunch of het diner hoeft u ook echt niet het dorp in, de keuken van Villa Nam Song is zeer goed en gebruikt zelf-verbouwde groenten. De tuin heeft veel orchideeën en andere tropische plantensoorten.

Locatie

Het hotel ligt direct aan de rivier. Een smal, steil en onverhard pad brengt u ernaartoe. Maar als u er eenmaal bent waant u zich in een oase van rust. Hier heeft u gegarandeerd geen last van de drukte in het dorp.

Accommodatie

De kamers aan de voorkant hebben rivierzicht, de kamers aan de achterzijde hebben geen uitzicht. Uiteraard proberen wij voor u altijd de kamers met rivierzicht te reserveren. De rivierzicht kamers hebben een terras met zitje voor de kamer, de andere niet. Er is weliswaar geen tv op de kamer maar wel wifi. Ook de minibar ontbreekt. Airconditioning is overal aanwezig.

 

Er zijn kamers met een tweepersoonsbed en kamers met twee aparte bedden.

 

Kamertypen:

  • 4 driepersoonskamers: bevinden zich op de hoeken van het hotel. De kamer is niet groot en de badkamer is zelfs erg klein, zeker voor 3 personen. De deur gaat wat onhandig naar binnen open.
  • De 2 persoonskamers: kamers hebben een redelijke ruimte. De badkamer is hier wat groter. Het ziet er netjes en afgewerkt uit.
  • 2 standaard kamers: aan de achterzijde zijn rolstoeltoegangkelijk.

Alle kamers zijn niet-roken.

Voorzieningen
  • Op een mooi overdekt terras zit u heerlijk in de schaduw en kunt u genieten van bijzonder smaakvolle gerechten. Vooral de vis is een topper!
  • Wifi
  • Wasservice
  • Er is geen zwembad

 

Rondreizen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën