Hotels in Vientiane en Centraal Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Vientiane en Centraal Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Vientiane en Centraal Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hinboun, Sala Hinboun

Een traditionele, eenvoudige bungalow opgetrokken in lokale houtsoorten en fraai gedecoreerd. Dé uitvalsbasis om de Kong Lor Cave te ontdekken

Vang Vieng, Riverside Boutique Resort

Dit hotel is in één woord geweldig! Vooral de ligging van dit luxe resort is erg mooi: u heeft vanuit het hotel en zwembad uitzicht op het prachtige Karstgebergte en de rivier.

Vang Vieng, Silver Naga

In dit hotel kunt u fijn ontspannen na een dag in de stad. Vanuit het infinity-zwembad kijkt u uit over de prachtige Nam Song rivier. Het hotel ligt echt downtown, zelfs bij de...

Vang Vieng, Vieng Tara Village

Wat een prachtige locatie heeft Vang Vieng Tara! Gelegen tussen de rijstvelden en een adembenemend mooi uitzicht over karstgebergten. En dan in een houten huisje... wij vinden dit...

Vang Vieng, Villa Nam Song

Villa Nam Song is een oase van rust. De kamers zijn simpel, maar wel goed. Dit kleine hotel ligt aan de rivier en buiten de drukte van Vang Vieng.

Vientiane, Ansara

Ansara hotel is een boutique hotel, lieflijk en stijlvol. Het 'hoofdgebouw' is authentiek koloniaal. Alles is werkelijk prachtig en tot in detail afgewerkt, in Frans-Lao stijl.

Vientiane, Beau Rivage

Beau Rivage ligt pal aan de 'boulevard', terrasjes aan de rivier, maar wel in het onverharde deel! De ligging is wel heel leuk!

Vientiane, Salana Boutique Hotel

Het zeer centraal gelegen (echt downtown) Salana is een mooi en prettig boutique-hotel met veel charme. Dit hotel is in 'donkerhouten' stijl gebouwd.

Vientiane, Settha Palace

Dit is nu echt een groots (geen groot) hotel! Een schitterend Frans koloniaal gebouw, in oude glorie gerestaureerd. Bijzonder: alle kamers zijn in het oorspronkelijke gebouw.

Laos-Kim-Pronk
Kim Pronk
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Kim
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.