Hotels in Vientiane en Centraal Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Vientiane en Centraal Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Vientiane en Centraal Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hinboun, Sala Hinboun

Een traditionele, eenvoudige bungalow opgetrokken in lokale houtsoorten en fraai gedecoreerd. Dé uitvalsbasis om de Kong Lor Cave te ontdekken

Vang Vieng, Riverside Boutique Resort

Dit hotel is in één woord geweldig! Vooral de ligging van dit luxe resort is erg mooi: u heeft vanuit het hotel en zwembad uitzicht op het prachtige Karstgebergte en de rivier.

Vang Vieng, Silver Naga

In dit hotel kunt u lekker ontspannen na een dag in de stad. Vanuit het infinity zwembad kijkt u uit over de prachtige Nam Song rivier.

Vang Vieng, Vieng Tara Village

Wat een prachtige locatie heeft Vang Vieng Tara! Gelegen tussen de rijstvelden en een adembenemend mooi uitzicht over karstgebergten.

Vang Vieng, Villa Nam Song

Villa Nam Song is een oase van rust. De kamers zijn simpel, maar met smaak ingericht. Duurzame materialen zijn gebruikt en er is met aandacht gewerkt.

Vientiane, Ansara

Ansara hotel heeft een zeer prettige, huiselijke sfeer. Het hotel is nieuw, maar in een prachtige koloniale villa ondergebracht.

Vientiane, Beau Rivage

Beau Rivage ligt pal aan de 'boulevard' van Vientiane, maar wel in het onverharde deel!

Vientiane, Lao Orchid hotel

Dit kleinschalige hotel in Vientiane is vooral populair vanwege de centrale ligging, vlakbij de Mekong rivier. De kamers zijn eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien.

Vientiane, Settha Palace

Een schitterend Frans koloniaal gebouw, in oude glorie gerestaureerd. Het is gebouwd aan het begin van de twintigste eeuw en dat ziet u terug in de fraaie architectuur.

Irene dijkstra
Irene Dijkstra
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Irene
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.