Hotels in Vientiane en Centraal Laos

Onderstaand vindt u een overzicht van door ons met zorg geselecteerde hotels in Vientiane en Centraal Laos. Deze hotels kunt u toevoegen aan uw reis door Laos. Heeft u een voorkeur voor een ander hotel in Vientiane en Centraal Laos? Onze landendeskundigen helpen u graag.

Hinboun, Sala Hinboun

Een traditionele, eenvoudige bungalow opgetrokken in lokale houtsoorten en fraai gedecoreerd. Dé uitvalsbasis om de Kong Lor Cave te ontdekken

Vang Vieng, Riverside Boutique Resort

Dit hotel is echt een plaatje! Vooral de ligging is erg mooi: vanuit het hotel heeft u uitzicht op het prachtige karstgebergte en de Mekong-rivier.

Vang Vieng, Silver Naga

In dit hotel kunt u lekker ontspannen na een dag in de stad. Vanuit het infinity zwembad kijkt u uit over de prachtige Nam Song rivier.

Vang Vieng, Vieng Tara Village

Door de rijstvelden heen, loopt u naar uw huisje waar u op uw balkon kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

Vang Vieng, Villa Nam Song

Villa Nam Song is een oase van rust. De kamers zijn simpel, maar wel goed. Dit kleine hotel ligt aan de rivier en buiten de drukte van Vang Vieng.

Vientane, Bloom Boutique Hotel

Charmant, schattig boutique hotel midden in het centrum van Vientane. Het hotel is in liefelijke, Laotiaanse stijl gebouwd.

Vientane, Lao Poet

Een bijzonder hotel dat in Laotiaanse, maar moderne stijl is ingericht. Elke kamer is anders, het is dus een verassing waar u terecht komt!

Vientiane, Ansara

Ansara hotel is een boutique hotel, lieflijk en stijlvol. Het 'hoofdgebouw' is authentiek koloniaal. Alles is werkelijk prachtig en tot in detail afgewerkt, in Frans-Lao stijl.

Vientiane, Green Park Boutique Hotel

Een schitterend vormgegeven boutique hotel in Laotiaanse stijl met traditionele kunst. Het resort is gebouwd rond de tuin met zwembad en vijver.

Vientiane, Mandala Boutique Hotel

Charmant, verborgen boetiekhotel aan de rand van het centrum van Vientiane. Mandala Boutique is een voormalig Frans-koloniale villa uit de jaren 60, met een mooie tuin.

Vientiane, Settha Palace

Dit is nu echt een groots (geen groot) hotel! Een schitterend Frans koloniaal gebouw, in oude glorie gerestaureerd.

Laos-Kim-Pronk
Kim
Laos vond ik echt een verrassend land, het voelt nog puur aan. Benieuwd naar mijn tips voor een reis door Laos?
Contact met Kim
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.