Vang Vieng, Vieng Tara Village

Vientiane en Centraal Laos

Door de rijstvelden heen, loopt u naar uw huisje waar u op uw balkon kunt genieten van een prachtige zonsondergang. Wat een locatie heeft Vang Vieng Tara! Een adembenemend uitzicht over de karts gebergten, tussen de rijstvelden en dan slaapt u ook nog in een houten huisje dat helemaal tot zijn recht komt op deze plek. Een echte aanrader!

Locatie

Vang Vieng Tara ligt wat verder van het centrum van Vang Vieng, maar is te voet makkelijk te bereiken. U bent weg van de drukte en slaapt in een klein dorpje. Een bijzondere plek om zo dicht bij de lokale bevolking te overnachten.

Accommodatie

Vanuit uw kamer kijkt u uit over de groene omgeving: echt een plaatje! De kamers beschikken allemaal over airconditioning, flatscreen, koelkast met minibar en balkon. Het hotel beschikt over 3 kamertypes:

 

  • Villa Paddy View: deze huisjes staan op palen en staan verspreid tussen de rijstvelden. De kamers zijn leuk gedecoreerd, er is een schone badkamer en een ruim balkon aanwezig.

  • Superior Rooms: kamer met balkon. Deze kamers zijn redelijk basic. Ze hebben geen uitzicht over de rijstvelden maar over het tuintje van het hotel.

    over de rijstvelden maar over het tuintje van het hotel.

     

  • Bungalow River View: erg basic, ook wat minder netjes en klein.

 

We proberen bij deze accommodatie altijd de Villa Paddy View kamers voor u te boeken!

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Roomservice
  • Wifi 

 

Vang Vieng Tara beschikt niet over een zwembad.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën