Vat Phou Cruise

Laos

In dit prachtige teakhouten drijvende hotel vaart u in drie dagen over de Mekong rivier van Pakse via Champassak naar Khong eiland en Don Khone. De boot werd vroeger gebruikt als ferry die teak vervoerde tussen Vientiane en Zuid-Laos. In 1993 werde de boot omgebouwd tot luxueus schip. De boot is vernoemd naar het prachtige Khmer tempelcomplex Vat Phou. 

Locatie

U vaart in drie dagen over de Mekong rivier van Pakse via Champassak naar Khone eiland.

Accommodatie

De Vat Phou boot is 34 meter lang en 7,5 meter breed. De boot beschikt over 12 comfortabele hutten. Er zijn 10 hutten gelegen op het benedendek. De andere twee hutten zijn gelegen op het bovendek. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een kaptafel, badkamer met douche en toilet.

Voorzieningen

Alle maaltijden aan boord van de boot zijn inbegrepen. De boot heeft een dinerkamer op het benedendek en op het bovendek wordt het ontbijt en de lunch geserveerd. Het restaurant bied Laotiaanse, Thaise en Vietnamese maaltijden. Op het dek staan heerlijke rieten stoelen en banken waar u kunt genieten van de schitterende omgeving.

In de bar kunt u een drankje bestellen om op te drinken terwijl u lekker onderuit gezakt op één van de ligbedden uw boekje kunt lezen.

Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën