Vang Vieng, Villa Nam Song

Laos

Villa Nam Song is een oase van rust. De kamers zijn simpel, maar met smaak ingericht. Duurzame materialen zijn gebruikt en er is met aandacht gewerkt. De manager is zeer service gericht en zal er alles aan doen het u naar uw zin te maken. Voor de lunch of diner hoeft u ook echt niet het dorp in, de keuken van Villa Nam Song is zeer goed en gebruikt eigen verbouwde groenten. De tuin is prachtig, veel orchideeën en andere tropische plantensoorten sieren uw uitzicht.

 

Locatie

Het hotel ligt direct aan de rivier. Een smal, steil en onverhard pad brengt u ernaartoe. Maar als u er eenmaal bent waant u zich in een oase van rust. Hier heeft u gegarandeerd geen last van de drukte in het dorp.

Accommodatie

Totaal aantal kamers: 16

De kamers aan de voorkant hebben rivierzicht, de kamers aan de achterzijde hebben geen uitzicht. Uiteraard proberen wij voor u altijd de kamers met rivierzicht te reserveren. De rivierzicht kamers hebben een terras met zitje voor de kamer, de andere niet. Er is weliswaar geen tv op de kamer maar wel wifi. Ook de minibar ontbreekt. Airconditioning is overal aanwezig.

 

Kamertypen:

  • 4 driepersoonskamers: bevinden zich op de hoeken van het hotel. De kamer is niet groot en de badkamer is zelfs erg klein, zeker voor 3 personen. De deur gaat wat onhandig naar binnen open.
  • De 2 persoonskamers: kamers hebben een redelijke ruimte. De badkamer is hier wat groter. Het ziet er netjes en afgewerkt uit.
  • 2 standaard kamers: aan de achterzijde zijn rolstoeltoegangkelijk.

Alle kamers zijn niet roken.

Voorzieningen
  • Restaurant: een aanrader. Op een mooi overdekt terras zit u heerlijk in de schaduw en kunt u genieten van bijzonder smaakvolle gerechten. Vooral de vis is een topper!
  • Wifi
  • Wasservice

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.