Vang Vieng, Silver Naga

Vientiane en Centraal Laos

In dit hotel kunt u lekker ontspannen na een dag in de stad. Vanuit het infinity zwembad kijkt u uit over de prachtige Nam Song rivier. Silver Naga bevordert ecotoerisme; er wordt gebruik gemaakt van zonne-energie en lokale producten. Het hotel is ligt echt downtown, maar dat is niet voor een ieder prettig. Het ligt tegenover de avondmarkt met alle gezelligheid, maar ook alle drukte van dien. Vang Vieng is een plaatsje met veel toeristen, veel jongeren ook. En dat brengt in de lokale bars ook geluidsoverlast met zich mee.

Locatie

Een fantastische locatie qua uitzicht! Silver Naga ligt direct aan de Nam Song rivier, in het hart van Vang Vieng. Maar aan de voorkant is het echt druk met toeristen, die toch wel voor overlast kunnen zorgen. U kunt Vang Vieng en haar omgeving goed verkennen vanuit het hotel.

Accommodatie

Het hotel is groot, elke kamer beschikt over airconditioning, minibar en televisie. In de badkamer vindt u luxe handgemaakte toiletartikelen.  Elke kamer beschikt over een balkon, enkele kamers hebben een garde-view, de rest een river-view. Wij proberen de river-view kamers voor u te boeken.

 

Wel een opmerking: het is een kaal hotel. Weinig of geen decoraties, kale muren overal. Eigenlijk kost het nauwelijks iets om hier mooie lokale decoraties op te hangen. De sfeer vind je eigenlijk buiten (mooie zwembad met uitzicht en leuk terras aan de rivier).

 

Kamertypen:

  • Deluxe room: goede kamer met balkon  en uitzicht over het Karstgebergte en de rivier. Op de kamer is een badkamer met douche aanwezig en koffie- en theezetfaciliteiten.
  • Deluxe Plus room: heeft dezelfde faciliteiten als de deluxe kamer, maar hier heeft u een badkamer met douche en bad.
Voorzieningen
  • Restaurant: aan de rivier gelegen en serveert internationale, Laotiaanse en andere Aziatische gerechten
  • Zwembad: prachtig infinity zwembad, 25 meter lang. Het terras is de perfecte plaats om te relaxen (in hangmatten) en het uitzicht is adembenemend mooi!
  • Sportfaciliteiten
  • Wasservice
  • Wifi